Play & Rewind In Fata Blocului

Incep prin a spune ca asta e prima insemnare in tag-ul gaming care nu are legatura cu ceva joc pe calculator. De data asta e pe nostalgia generatiei cu cheia la gat - cei care ne stim juliti si pierduti pana seara tarziu afara in fata blocului.

Nu ma intelegeti gresit, iubesc jocurile pe calculator ca orice adolescent, dar parca efectul final e o endorfina cu mai multe frustrari si mai putine povesti bune.

Totusi, sa trecem peste acest versus ca nu despre asta e vorba in aceasta insemnare. Zilele astea are loc Romanian Design Week, de fapt a inceput pe 15 si se termina duminica asta, iar eu am uitat cu desavarsire de ea.

Noroc ca cineva s-a gandit sa imi aduca aminte cu kitul de joaca de mai jos ca ar trebui sa rezerv cateva ore in acest weekend, printre burgeri si muzica, sa experimentez putina joaca reinterpretata.

Primit un kit de joacă: cretă, plastilină, creioane colorate, carte de colorat, elastic, coardă de sărit și un magic tutorial de 55 de jocuri ale copilăriei.
De ce zic joaca reinterpretata? Pentru ca in cadrul Romanian Design Week are loc expozitia Play & Rewind (proiect in colaborare cu Institutul Cultural Roman din Stockholm si Unicredit Tiriac Bank) unde 37 de designeri romani au facut ei ceva creativ cu jocurile si jucariile copilariei.

Eh, la acest ceva vroiam sa ajung. Printre exponate gasim sotronul pliant, starter kit-ul de țaca paca, uța.04  sau In Fata Blocului - o colectie de 55 de jocuri si faze ale generatiei cu cheia la gat.

Aparuta cam acum fix un an, In Fata Blocului este un montagne russe de nostalgie si emotie si va sugerez sa nu fiti slackeri ca mine si sa tot uitati sa o comandati (87 lei pe emag).

În Faţa Blocului e deopotrivă o carte pentru cei mari şi pentru cei mici. Pentru cei mari e, înainte de toate, o ocazie de a rememora jocurile copilăriei. Însă în acelaşi timp, ea e şi un instrument care-i ajută să le arate celor mici cum se jucau şi ei la rândul lor, când erau copii.
Dar suficient. E TGIF si e cazul sa inchei insemnarea asta.

TL;DR > Romanian Design Week cu Play & Rewind - pana pe 24 la Hanul Gabroveni care surpriza... este pe Lipscani numarul 84-90.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!