La naiba Electronic Arts, o sa ma faci sa imi fie rusine...

Relatia mea cu EA si seria Battlefield poate sa fie descrisa cel mai bine prin  expresia M-ai pacalit odata sa-ti fie rusine, m-ai pacalit de 2 ori sa-mi fie rusine!. Aventura a inceput prin 2004 cu Battlefield Vietnam, a continuat cu succes in 2010 cu Bad Company 2 si era sa se termine in 2011 cu Battlefield 3,  dar a continuat pana in 2013 cu Battlefield 4 sub semnul unei relatii abuzive. Atunci am zis stop si am evitat cu succes avansurile facute de Battlefield Hardline.

Mi-am zis ca sunt liber. Ca am scapat de sub semnul contului premium care valoreaza cat achizitia initiala a jocului, de toate dlc-urile pe bani, de toate bug-urile si problemele serioase care iti strica experienta de joc sau temutul Netcode.

Dar lucrurile par sa se schimbe...Stiu ca arata ca un Battlefield 3-4 mai uratel, mai simplu, mai putin exploziv ... dar e Star Wars nene!

Dileme, dileme. Stiu ca o sa fie o lansare dezastru si ca o sa fie un joc pe jumatate terminat in primele x luni, dar cumva parca as inchide ochii si m-as lasa pacalit de EA iar! Must resist going to the dark side!

Comentarii

 1. Shit up and take my Imperial Credits

  R─âspunde╚Ťi╚śtergere
 2. Trebuie sa fim puternici. Nu face precomanda!

  R─âspunde╚Ťi╚śtergere
 3. ╚śi mai este ╚Öi Mass Effect:Andromeda. Dar nu, never again EA, never again !

  R─âspunde╚Ťi╚śtergere
 4. Asta cu EA-ul e ca lasatul de fumat. Oare te lasi cu adevarat sau doar pana la prima precomanda? :)

  R─âspunde╚Ťi╚śtergere
 5. Da, o s─â ajung─â s─â fac─â parte din minciunile alea clasice, "de m├óine m─â las de fumat", "dezbrac─â-te c─â nu-╚Ťi fac nimic" ╚Öi "nu mai cump─âr jocuri de la EA".

  R─âspunde╚Ťi╚śtergere

Trimite╚Ťi un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

manolo si jean acesti miki alexandrescu de la eurosport