Vorba multa, saracia omului!

Mai tine minte cineva proverbul asta? E asa putin comunist, dar ascunde niste intelepciune populara. Chiar daca pare nenatural pentru perioada in care traim (like-urile si comment-urile nu vin pentru cei tacuti), eu zic ca se aplica in mod special acestor timpuri.

Asta e si unul din motivele pentru care ajung sa sustin in tacere pe cei mai putin vocali. Mai putin explozivi. Mai cumpatati. Mai rezervati. La fel s-a intamplat si acum o luna cand am ajuns la conferinta de presa burn Residency sa cunosc cei 5 finalisti cu pretentii de dj. Patru baieti si o fata ne-au vorbit despre ce inseamna pentru ei sa mixeze.

Nicoleta Brebenel aka Sevenego

Raspunsurile au fost in general rezonabile, nu se astepta nimeni sa vindece foametea mondiala prin muzica, dar si asa unii erau prea plini de ei - fapt prin care nu si-au atras prea multe puncte de popularitate de la mine. In schimb, fata asta din imagine a fost suficient de down to earth incat sa imi zic "bai, da. as vrea sa o vad pe ea finalista".

Nici n-a trebuit sa gandesc mai mult ca planetele s-au aliniat, iar saptamana trecuta domnisoara si-a asigurat un loc fruntas in cadrul competitiei. Ha. O mica victorie pentru toti introvertii din lume!

Gluma, gluma, dar ideea de la care am plecat ramane una valida. Imi este dificil sa sustin intr-o competitie pe cineva care este extrem de vocal fara sa aiba sustinerea unor performante.

Si inchei brusc insemnarea asta ca mi-a trecut prin cap o idee de proiect. Poate revin cu amanunte.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!