Bronzul de gamer e udat de lacrimile adversarilor

Din categoria nu-ti face planuri de maine ca va avea altcineva grija asta, azi e momentul sa vin asa pe nepusa masa si sa anunt ca maine e rost de lan party. E cu bloggeri, dar eu pot sa aduc si un cititor cu mine.

Ce se intampla exact e bine ilustrat in imaginea de mai jos: jocuri in toate formele si asemanarile lor, turnee pentru taticii de #FIFApesteasteptari,
premii pentru campioni, bautura si voie buna.

Pare un ingredient perfect cu care sa incepi Summer Wellu'


Este maine de la 11 la Impact Hub (Piata Unirii, Bucuresti) asa ca trebuie sa ne miscam repede in a alege un castigator pana azi la 18. Doar daca poti sa vii, lasa un comentariu si spune-mi ultimul joc pe care l-ai jucat pe telefonul mobil. Sau de ce nu te joci pe telefonul mobil.

Dintre raspunsuri voi extrage cu randompicker.com un castigator.

O sa fie foarte misto. Asta pot sa confirme cei 7 oameni care au participat cu mine la celalalte sapte Bloggers Lan Party-uri. Nu stiu bloggerii prea multe lucruri despre jocuri, dar compenseaza prin distractie.

Bloggers Lan Party 8 este un eveniment Eventur powered by Digi, Mavenhut, Bitdefender Antivirus, HTC, Flanco, ASUS, Calif, Shoteria și NativeBox.ro, cu susținerea Impact Hub.
[Later Edit] Hai sa rupem usa odata. Am facut extragerea cu 20 de minute mai devreme. Castigator Mihai. Pentru transparenta, extragerea e vizibila aici.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!