Star Wars oriunde oricand!


Vine un moment in viata oricarui barbat cand fiinta speciala de langa el ii va spune intr-o seara: Eu n-am vazut niciun Star Wars, as vrea sa vedem Star Wars-urile toate candva. Atunci el o sa inchida ochii in fata faptului ca pana la varsta asta ea nu a vazut SAGA si se va bucura ca are ocazia sa vada pentru a paispea oara cum Han se lauda cu cei sub 12 parseci ai lui.

Ca printr-o coincidenta destul de stranie (o sa va dati seama mai aproape de final ce vreau sa zic cu asta), am trait aceasta situatie aseara. Aproape ca am fost dezarmat in fata acestei initiative. Cum sa fac si ce sa fac ca sa fac fata fericita. Primul gand a fost ca parca AXN-ul avea un maraton, dar cine are timp sa vada filmul cand vor ei. Trebuie sa existe o alternativa care sa nu fie de porc.

Solutia vine de la Telekom: pana pe 30 noiembrie pe TelekomTV.ro poti sa vezi saga oricand si oriunde vrei tu gratuit, conditia fiind sa fii abonatul lor pentru serviciile TV. Sau pentru o suma modica, echivalentul unei shaorme, poti sa iti faci un abonament digital.

Stiu ca n-ar trebui sa fiu surprins, suntem totusi in 2015, dar cumva nu ma asteptam sa fie atat de usor pe calea asta legala. Ce ma irita cumva este ca browserul Chrome nu suporta extensia lor pentru ca folosesc o versiune mai veche de Java, dar presupun ca or sa rezolve rapid problema asta. Intre timp merge usor sa arunci din aplicatia lor pe Chromecast prin cast screen.

Ziceam mai sus de coincidenta pentru ca cei de la Telekom ma invitasera cu putin timp in urma sa testez sistemul pentru a vedea meciurile din UEFA Champions League - ei fiind singurii care le transmit la noi. Eh, de stiau ei ca ma voi bucura mai mult de posibilitatea de a vedea oricand si oridunde doresc Star Wars...



Dar pentru ca am cumva o datorie morala fata de ei, trebuie sa zic ca nici cei 15 lei/luna pentru UEFA Champions League, NBA si Formula 1 nu suna rau. Asta mai ales cand te gadesti ca iti ofera posibilitatea inregistrezi in cloud si sa te asiguri ca nu pierzi vreo cursa de dimineata sau un meci cand esti la alt eveniment.

Acum doar de-ar face streamul sa mearga nativ pe Chromecast sau ar trece pe HTML5 si totu ar fi perfect din persepectiva mea. Am intrat si noi in sfarsit in normalitate.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!