Cat timp sa te tot joci acelasi joc?

Pisoiul meu pe steroizi din Guild Wars 2 (Nihasa the Engineer)

Vine o vreme cand stai si te gandesti ca parca ai imbatranit cumva. Lucrurile incep sa se intample in double & quadruple digits, iar lucru asta se vede in nostalgia cu care vorbesti de vremurile alea de mult apuse cand totul e bun.

Se aplica si la jocuri asta. Sau mai bine spus in mod special la jocuri. E mai usor sa centralizezi anii si miile de ore pe care le-ai varsat cu pasiune in jocul respectiv. La mine e vorba de Guild Wars si undeva la 10 ani si 4000-4500 de ore jucate.

Pare mult pe hartie si cu siguranta sunt altii care sunt de parere ca puteam sa fac ceva mai bun cu tot timpul asta, dar eu sunt multumit. M-am distrat, m-am simtit bine si cred ca doar asta conteaza cu adevarat.



Si ca tot vorbeam de distractie, maine ma duc sa ma joc iar la Bloggers LAN Party - de data asta la editia cu numarul 9. Niste Starcraft 2 (asta nou), niste Mortal sau Hearthstone, jocuri din astea batranesti.

Daca te tenteaza sa vii sa ma insotesti la un maratonul asta nostalgic de jocuri, lasa un comentariu la postul asta cu "Guild Wars-ul" tau si eu in cursul zilei de azi o sa extrag un castigator. Candva pe dupa pranz. Simplu. Nici macar nu trebuie sa ai jocurile - ne ocupam noi de asta.

Trebuie sa specific ca #BLPA9 o sa dureze multicel, asa ca e bine sa ai cam ziua de sambata libera (old school fratica). In plus se intampla undeva pe la Piata Unirii din Bucuresti - imi pare rau pentru provincie.

Hai sa ne jucam!
Bloggers Lan Party 9 (#BLPA9) este un eveniment Eventur susținut de HTC, Digi Net, MavenHut,Bitdefender Antivirus, Blizzard, ASUS, Native Box, Calif, UBER cu suportul Impact Hub.
[Later Edit] Extragerea l-a desemnat pe Alexandru Lupascu  Cristian castigator. Felicitari. Pentru transparenta, extragerea poate sa fie urmarita aici. Alex era deja castigator la alt blogger, asa ca am mers pe prima rezerva.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!