Joia asta se merge la After Work Triathlon!

After Work Triathlon - Grand Combo Baneasa Shopping City

Nu zic c─â un triatlon nu este distractiv, dar cu siguran╚Ť─â nu este la acela╚Öi nivel cu unul de la Grand Combo. Vre╚Ťi s─â v─â ar─âta╚Ťi anduran╚Ťa? Bowlingul se joac─â cu bila de 15 kg. S─â v─â expune╚Ťi tehnica? Hai s─â v─âd cum v─â mi╚Öca╚Ťi ├«n simulatorul de Formula 1. T─âria psihic─â? Privi╚Ťi-v─â adversarul ├«n ochi c├ónd ├«l zdrobi╚Ťi la biliard. Despre asta e vorba ├«n After Work Triathlon, iar joia asta coordonez dou─â echipe care vor demonstra cu succes acest lucru.

Pe 21 aprilie, ├«ncep├ónd cu ora 17:30, sunt la Baneasa Shopping City s─â trec cu brio prin prima edi╚Ťie a AWT-ului. Al─âturi de mine am o echip─â de bloggeri cu toate ╚Öansele de c├ó╚Ötig pe h├órtie:

  • la Formula 1 ├«l am pe Doru (specialist ├«n a ie╚Öi de pe asfalt)
  • Andrei este expertul nostru ├«n biliard (duce de ani de zile un r─âzboi psihologic cu un buldog francez)
  • trio-ul de anduran╚Ť─â la bowling e compus din mine (veriga slab─â), Lucian (inventatorul neoficial al pub crawling-ului) ╚Öi Bogdan (face b─âiatul ─âsta un maraton de seriale...). 

Cealalt─â echip─â o fac cu cititorii a╚Öa c─â sunt ├«n c─âutarea a 5 comentatori la aceasta ├«nsemnare care au ceea ce trebuie ca s─â ne distr─âm ╚Öi eventual s─â ├«l troll─âm ni╚Ťel pe Bunescu - adic─â ╚Öi mai bonus de distrac╚Ťie.

Dac─â vre╚Ťi ╚Öi pute╚Ťi s─â m─â ├«nso╚Ťi╚Ťi joia asta de la ora 17:30, l─âsa╚Ťi un comentariu la aceast─â ├«nsemnare cu ce bere vre╚Ťi s─â be╚Ťi dup─â ce c├ó╚Ötig─âm After Work Triathlon-ul. A╚Öa se consider─â oficial o ├«nscriere ├«n echipa cititorilor. Eu voi extrage miercuri pe la pr├ónz cei 5 participa╚Ťi ╚Öi m─â voi ocupa s─â fie bine dup─â AWT.

#comboblogger

Comentarii

Postări populare în ultima lună

manolo si jean acesti miki alexandrescu de la eurosport

viteza medie in oras .... 10km/h

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza