Se mai face handbal în scoli?

Dac─â m─â ├«ntreba cineva acum o lun─â despre situa╚Ťia handbalului rom├ónesc, i-a╚Ö fi r─âspuns c─â stam bine. Parc─â v─âzusem ceva pe la ╚Ötiri despre performan╚Ťa pe care o face echipa na╚Ťional─â feminin─â, a╚Öa c─â n-avea cum s─â fie r─âu.

├Äntre timp dup─â ce l-am auzit povestind pe directorul de marketing al Federa╚Ťiei Rom├óne de Handbal, impresia asta a disp─ârut. Realitatea este tragic─â ╚Öi ├«i cam lipse╚Öte elementul comic. ├Än ╚Öcoli se practic─â din ce ├«n ce mai pu╚Ťin handbal pentru c─â elevii nu au cu ce ╚Öi dasc─âlii nu mai ╚Ötiu regulile sportului ─âsta.  Vorba aia – ca la noi la nimeni.

A╚Öa a ap─ârut proiectul mingiinscoli.ro prin care FRH ╚Öi Henkel Rom├ónia ├«╚Öi propun s─â aduc─â sportul ─âsta mai aproape de elevi prin a le oferi acel ce – banala minge de handbal. ╚ścolile sunt propuse de utilizatori ╚Öi echipamentul este cump─ârat din banii str├ón╚Öi de pe urma produselor din gamele Taft, Fa, Schauma, Gliss sau Essence ULTIME. Henkel don├ónd 50 de bani pentru fiecare produs v├óndut p├ón─â pe 7 august.


Este o ini╚Ťiativ─â l─âudabil─â care sper s─â doteze m─âcar 25% din cele 225 de ╚Öcoli ├«nscrise ├«n acest moment. Dac─â te revolt─â acest g├ónd pseudo optimist, cump─âr─â 4-5 mingi de handbal ╚Öi las─â-le la cea mai apropiat─â ╚Öcoal─â/liceu. Sunt sigur c─â vor aprecia inten╚Ťia.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

manolo si jean acesti miki alexandrescu de la eurosport

viteza medie in oras .... 10km/h

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza