S-a deschis gelateria Gran Gelato Artigianale în Floreasca

 Gran Gelato Artigianale în Floreasca

S─âpt─âm├óna trecut─â pe ploaia aia toren╚Ťial─â eu degustam ├«nghe╚Ťat─â artizanal─â pe terasa celei mai mai noi gelaterii din Bucure╚Öti. Deschis─â vis a vis de Vacamuu (Calea Floreasca nr. 91/111), Grand Gelato este prima tentativ─â de extindere a gelateriei stradale de la pasajul M─âr─â╚Öe╚Öti (strada Radu Voda nr 28) - loc care ├«mi e familiar de c├ó╚Ťiva ani. Acum au un mic magazin cu teras─â unde po╚Ťi s─â te bucuri de ├«nghe╚Ťat─â, cafea ╚Öi aperitive la o m─âsu╚Ť─â simpatic─â.

Re╚Ťeta a r─âmas aceea╚Öi ca ╚Öi la magazinul original: mult proces manual, fructe de sezon proaspete ╚Öi un strop de tradi╚Ťional italian. ╚śtiind cozile de la primul Gran Gelato, am senza╚Ťia c─â Alessandro a descoperit re╚Ťeta care place bucure╚Ötenilor.

 Gran Gelato Artigianale în Floreasca


╚śi pentru c─â tot vorbeam de re╚Ťete, au de dou─â-trei s─âpt─âm├óni o ├«nghe╚Ťat─â de lime-ghimbir-busuioc care este pur ╚Öi simplu demen╚Ťial─â. Eu am ├«mprietenit-o cu croccantino al rum ╚Öi a fost un spectacol - ╚Öi astea sunt doar dou─â din cele 40 de sortimente pe care le preg─âtesc zilnic. O s─â m─â opresc aici c─â deja am ├«nceput s─â salivez.

Recomand o vizit─â dac─â sunte╚Ťi prin zon─â. La cea de pe Radu Voda pute╚Ťi g─âsi oric├ónd loc de stat la restaurantul de l├óng─â sau 50 de m mai ├«ncolo la nr 23a la terasa Pe Barciade.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

manolo si jean acesti miki alexandrescu de la eurosport

Generator de nume de cocalari!

viteza medie in oras .... 10km/h