S-a deschis gelateria Gran Gelato Artigianale în Floreasca

 Gran Gelato Artigianale în Floreasca

Săptămâna trecută pe ploaia aia torențială eu degustam înghețată artizanală pe terasa celei mai mai noi gelaterii din București. Deschisă vis a vis de Vacamuu (Calea Floreasca nr. 91/111), Grand Gelato este prima tentativă de extindere a gelateriei stradale de la pasajul Mărășești (strada Radu Voda nr 28) - loc care îmi e familiar de câțiva ani. Acum au un mic magazin cu terasă unde poți să te bucuri de înghețată, cafea și aperitive la o măsuță simpatică.

Rețeta a rămas aceeași ca și la magazinul original: mult proces manual, fructe de sezon proaspete și un strop de tradițional italian. Știind cozile de la primul Gran Gelato, am senzația că Alessandro a descoperit rețeta care place bucureștenilor.

 Gran Gelato Artigianale în Floreasca


Și pentru că tot vorbeam de rețete, au de două-trei săptămâni o înghețată de lime-ghimbir-busuioc care este pur și simplu demențială. Eu am împrietenit-o cu croccantino al rum și a fost un spectacol - și astea sunt doar două din cele 40 de sortimente pe care le pregătesc zilnic. O să mă opresc aici că deja am început să salivez.

Recomand o vizită dacă sunteți prin zonă. La cea de pe Radu Voda puteți găsi oricând loc de stat la restaurantul de lângă sau 50 de m mai încolo la nr 23a la terasa Pe Barciade.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!