S-a deschis gelateria Gran Gelato Artigianale în Floreasca

 Gran Gelato Artigianale în Floreasca

S─âpt─âm├óna trecut─â pe ploaia aia toren╚Ťial─â eu degustam ├«nghe╚Ťat─â artizanal─â pe terasa celei mai mai noi gelaterii din Bucure╚Öti. Deschis─â vis a vis de Vacamuu (Calea Floreasca nr. 91/111), Grand Gelato este prima tentativ─â de extindere a gelateriei stradale de la pasajul M─âr─â╚Öe╚Öti (strada Radu Voda nr 28) - loc care ├«mi e familiar de c├ó╚Ťiva ani. Acum au un mic magazin cu teras─â unde po╚Ťi s─â te bucuri de ├«nghe╚Ťat─â, cafea ╚Öi aperitive la o m─âsu╚Ť─â simpatic─â.

Re╚Ťeta a r─âmas aceea╚Öi ca ╚Öi la magazinul original: mult proces manual, fructe de sezon proaspete ╚Öi un strop de tradi╚Ťional italian. ╚śtiind cozile de la primul Gran Gelato, am senza╚Ťia c─â Alessandro a descoperit re╚Ťeta care place bucure╚Ötenilor.

 Gran Gelato Artigianale în Floreasca


╚śi pentru c─â tot vorbeam de re╚Ťete, au de dou─â-trei s─âpt─âm├óni o ├«nghe╚Ťat─â de lime-ghimbir-busuioc care este pur ╚Öi simplu demen╚Ťial─â. Eu am ├«mprietenit-o cu croccantino al rum ╚Öi a fost un spectacol - ╚Öi astea sunt doar dou─â din cele 40 de sortimente pe care le preg─âtesc zilnic. O s─â m─â opresc aici c─â deja am ├«nceput s─â salivez.

Recomand o vizit─â dac─â sunte╚Ťi prin zon─â. La cea de pe Radu Voda pute╚Ťi g─âsi oric├ónd loc de stat la restaurantul de l├óng─â sau 50 de m mai ├«ncolo la nr 23a la terasa Pe Barciade.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

manolo si jean acesti miki alexandrescu de la eurosport