De evitat: Star Trek. Dincolo de infinit!


În weekend am purces și am văzut noul Star Trek fără să am prea multe așteptări. Auzisem că nu este extraordinar, dar mi-am spus că de văzut tot o să-l văd așa că mai bine fac asta la cinematograf. Doamne ce prostie de film au reușit să facă - chiar și pentru universul Star Trek unde să nu uităm avem o faimoasa luptă cu reptilianul.

Filmul pare și se simte ca un film făcut de niște fani care n-au știut unde să se oprească cu copiatul sau cu exageratul. Totul este superlativ și asta strică mult pe zona de credibilitate - zonă oricum abuzată masiv în ultimul timp de genul Science Fiction.

Acțiunea e pe alocuri greu de digerat și cel mai scârbos lucru, spoiler btw, este toastul de la final. La nici două zile după ce 75% din echipaj dă ortul popii, hai să facem o petrecere surpriză căpitanului. Mi se face rău, vreau să cobor la prima!

Cumva gigelul ăsta nou a reușit să strice tot ce a construit JJ. Ok, să nu exagerez. Nu chiar tot, dar o bună parte din credibilitatea seriei s-a dus. Iar ne-am întors la povești scrise pentru că explozii, relații între personaje care sunt clădite pe bază de bandă adezivă și scuipat și actori al căror acting în mod normal n-ar trece testul Turing.

Mare păcat. Mi-am pierdut speranțele pentru filmul al 4-lea, să sperăm că serialul nu o dă de gard în halul ăsta. #bringJJback

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!