Deschidere: Shoteria Stația Fantastică

Shoteria Stația Fantastică

Generația nouă de petrecăreți din Centrul Vechi a dat naștere unui concept interesant: fast bar-ul. Locul unde ajungi să bei ceva cu niște prieteni înainte de poposi într-un club. Așa de încălzit puțin și de intrat în spiritul de petrecere. E locul unde n-ai scaune să te parchezi la povești sau să zăbovești cu orele. Totul e pe repede înainte.

E suficient să ajungi o seară în Shoteria 1 - Stația de primă alcoolizare - să simți pe pielea ta cât de bine a prins. Grupuri și grupuri de oameni care vin să dea un shot - două înainte de a se duce regulamentar la 23:00 în club. Ajută și faptul că au varietate de shot-uri pentru toate gusturile, așa că nu mare e mirarea să vezi grupuri de fete cot la cot shot la shot cu grupuri de băieți.

Lucrurile au mers atât de bine în ăștia 2 ani de Shoteria 1 încât vineri au mai deschis un loc. De data asta s-au concentrat pe long drinks sau shotail-uri cum le zic ei. Un loc puțin mai măricel ca primul, dar sub același concept-umbrelă. Un loc unde să petreci o oră înainte de a ajunge în club sau acasă.

Eu trebuie să recunosc că Shoteria 2 - Stația Fantastică - e mult mai mult pe gustul meu. Nu vreau să dau vina pe vârstă, dar shot-urile intră din ce în ce mai greu după 30, așa că prefer să mă odihnesc la un long drink cu pedigree în mixologie.

Stația Fantastică e la două aruncături de băț de prima Shoterie. Fix lângă gyros, la numărul 3 pe strada Șelari. Prețurile sunt mai mult decât decente pentru Centrul Vechi, majoritatea shotail-urilor costă 17 lei. #ieftin

Meniu prețuri Shoteria Stația Fantastică

Meniu prețuri Shoteria Stația Fantastică

Meniul este unul variat și interesant de combinat. Practic îți alegi personajul și starea lui de spirit. Smart. Cu toate astea, neinițiații vor avea senzația că pentru prețul ăla vor primi doar un long drink amestecat din cele două ingrediente, iar adevărul e că rezultatul e cu o treaptă mai sus în materie de mixologie. Eu l-am sugerat să aibă și niște poze pentru a înțelege omul ce e un shotail, dar până atunci se merge pe curiozitate.

Nu știu dacă am convins pe cineva să dea o fugă, dar eu cu siguranță o să parchez câte o oră pe acolo de câteva ori pe luna. Prefer să stau în picioare pe stradă și să beau ceva decât să fiu asaltat de muzică proastă, înghesuială și comenzi întârziate cu sferturi academice cum se mai întâmplă pe la multe locuri din Centrul Vechi.

Comoditatea asta e lucru greu de cărat în spate.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!