S-a întâmplat nefăcuta: Chefi la cuțite e mai digerabil ca MasterChef



Nu credeam că o să zic asta vreodată, dar Chefii la cuțite s-au transformat încet, încet într-un fel de Top Gear culinar. Prietenia dintre ei a început să își spună cuvântul și întreg show-ul a devenit mult mai ușor de digerat chit că nu este produs la nivelul calitativ MC.

Între timp au renunțat și la jignirile gratuite, doar de dragul de a fi, așa că întreaga experiență este una care binedispune. Știu că elitismul culinar își face cruce în acest moment, dar nici Chefii și nici MasterChefii n-au emisiuni care să aibă legătură cu gătitul.

M-am uitat la 4 episoade și nici snopit în bătaie moldovenească n-aș putea să îmi aduc aminte de vreun preparat care m-a impresionat sau o tehnică pe care am deprins-o.

Emisiunile sunt pe zona pur de entertainment, iar Chefii fac asta mai bine printr-o carismă tip grup de prieteni. Chit că e pe glume de cartier, recunosc că m-am uitat și am râs de multe ori la emisiunea lor. E posibil ca ăsta să fie un prin semn de stockholm syndrome.

Cu toate asta nu simt că Chefii au crescut foarte mult, ci Masterchefii au scăzut mai mult decât trebuiau cu o nouă serie de jurați. Le lipsește cel amuzant. Asta mi se pare că e problema. Anul trecut era Foa cel agitat și amuzant, zilele astea simt că ar trebui să fie Samuel. Cumva până acum nu simt că i-a ieșit. Sau poate nici unul nu trebuia să fie amuzant, atunci simt că producătorii au ales și înțeles greșit formatul emisiunii

Până una alta, jos pălăria pentru Chefii la cuțite că au reușit să iasă din cloaca de nervozitate și răutate în care se scăldau acum câțiva ani. *slow clap* Bravo.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!