Motive pentru care o tabletă e un cadou potrivit pentru oricine

Motive pentru care o tabletă e un cadou potrivit pentru oricine

Oricât de mari s-au făcut telefoanele moderne, tabletele își păstrează farmecul de ne înlocuit. Cred că prima tabletă am luat-o acum vreo 4-5 ani, iar acum am vreo 3 prin casă. Toate au același format - 7 inchi - cam cât o carte.

Mi se pare ca asta este dimensiunea ideală pe care o tabletă potrivită mine ar trebui să o aibă. E suficient de mare să te poți uita fără vreo jenă la video-uri și perfectă pentru a citi text.

De fapt, întreaga mea rutină începe undeva în jurul orei 7 cu o oră de stat pe tabletă și citit bloguri, reddit, site-uri și social media. Unii au cafeaua de dimineață și uitat la televizor, eu am tableta mea.

Nici nu-mi imaginez să fac asta pe telefon. Este mult prea mic (are 5.5 inchi), incomod de ținut în mână pe durate ridicate și nici nu se aude la fel de bine ca sistemul de două boxe pe care îl am pe Nexus-ul 7 din 2013. Sunt lucruri care nu par atât de importante la prima vedere, dar imediat ce îți creezi un tabiet pe zona asta de consum digital de informație, îmi vei da dreptate.

Motive pentru care o tabletă e un cadou potrivit pentru oricine
Lunar consum cam 25-30 de GB pe tabletă și ăsta e top 7 al meu pe ianuarie 2017
Este altfel experiența de a vedea video pe un ecran mai mare, chit că e mai prost din punct de vedere tehnologic. Tableta actuală are și ea o vârstă și pe specificații este în mod cert depășită de telefonul lansat acum 2-3 luni. Cu toate astea, petrec acasă de 4-5 ori mai mult timp pe ea în comparație cu telefonul. Este o estimare grosolană pentru că practic am comparat traficul făcut pe WiFi, dar cred că e p-acolo.

Chiar zilele trecute mă gândeam să fac un upgrade și mă uitam la ce mai oferă generațiile mai noi de tablete. Procesoare mai rapide, mai mult ram, capacitate de stocare mai mare, autonomie mai mare - toate sunt lucruri pe care mi-ar plăcea să le aibă următoarea tableta, dar nimic nu este la ani lumină față de ce are tableta mea veche de 4 ani.

Ăsta e un semn bun, pentru că tableta nu o schimbi odată la 18 luni cum zic unele studii că faci cu telefonul. În plus, sunt și semnificativ mai ieftine ca un telefon de top. Practic aș putea spune că e cadoul perfect pe care poți să îl faci cuiva care nu are tabletă sau pe care poți să ți-l faci ție.

Lenevitul pe canapea se va schimba pentru totdeauna!

Comentarii

  1. Ce anume sa fie mai prost dpdv tehnologic? Ecranul de la Nexus 7 2013 inca este unul dintre cele mai bune existente pe piata, dpdv al calității reproducerii imaginilor / color accuracy.
    Pe de alta parte, banuiesc ca ai nevoie de mobilitate de folosești tableta, căci nu exista nicio comparatie intre a te chiori la un ecran de 7 inch vs a consuma același content pe un pc cu 2 monitoare de 24 inch. Twitch/YouTube pe un monitor, browsing pe celălalt. Sunet la un alt nivel vs niste micro difuzoare.
    Desi detin aceeasi tableta ca si tine, rar o folosesc, atata timp cat pot folosi pc-ul, that's the go to place.
    PS: observ ca avem un usage similar, Twitch, Reddit, YouTube, browsing :). btw, nu stiu daca ai incercat, iti recomand Relay for Reddit

    RăspundețiȘtergere
  2. Hei,

    Am un desktop destul de performant care deservește zona de gaming destul de bine, dar lenevitul pe canapea dimineața este divin pentru mine. De la 7 la 8 îmi citesc feed-ul, social media și subreddit-urile la care sunt abonat. La nevoie pot să arunc pe Chromecast video-uri de pe YouTube & Twitch. Pentru Redditing am folosit mult timp Relay, acum sunt pe clientul oficial. O tabletă suplinește nevoia asta de tolănit și procrastinat.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!