StarCraft Remastered se lanseaz─â la vara


Pe vremea mea, drama b─âie╚Ťilor de ╚Öcoala general─â era c─â fetele din clas─â nu prea se uitau la noi. B─âie╚Ťii de liceu erau pe radarul lor, iar noi practic nici nu existam. Lucrul ─âsta s-a schimbat prin clasa a 8-a c├ónd to╚Ťi ne-am ├«n─âl╚Ťat ╚Öi practic au ├«nceput s─â se uite mai cu jind la noi, dar deja era prea t├órziu.

├Än '98 c├ónd se ├«nt├ómpla asta, ap─âruse StarCraft ╚Öi primele net cafe-uri de prin Bucure╚Öti, iar toat─â aten╚Ťia noastr─â era captat─â de acest joc. ├Än fiecare clip─â din zi doar asta vorbeam: terrani, proto╚Öi ╚Öi zergi.

StarCraft a fost pentru mine primul joc pe care l-am jucat vreodat─â ├«n multiplayer. Nici nu aveam calculator acas─â pe vremea aia, dar after school-ul ├«l petreceam ├«n net cafe-uri - fie juc├ónd, fie uit├óndu-m─â la al╚Ťii cum se jucau.

Nu eram deloc bun la joc, ├«mi luam b─âtaie cu o precizie elve╚Ťian─â. Poate ╚Öi din cauz─â c─â singura strategie pe care o aplicam era s─â ├«mi fac turrele - c├ómpuri ├«ntregi de turrele, iar m├órlanii mei de adversari veneau cu carriere invizibile. Mihalciuc, Aldea ╚Öi Niculescule - pute╚Ťi s─â o %&^#$!

Eh, revenind ├«n zilele noastre, Blizzard a anun╚Ťat c─â la var─â scoate StarCraft Remastered.

19 ani mai t├órziu, jocul prime╚Öte un update grafic pe acela╚Öi engine. Asta ├«nseamn─â c─â diferen╚Ťele ├«ntre modul ├«n care controlai ╚Öi se mi╚Öcau unit─â╚Ťile acum aproape 20 de ani ╚Öi Remastered or s─â fie minime spre inexistente.

Reaverul o s─â mai rateze din c├ónd ├«n c├ónd, Mutele o s─â po╚Ťi s─â le pui una peste alta, Goliaths se vor mi╚Öca cu acela╚Öi handicap locomotor - lucrurile alea pe care le-am apreciat acum dou─â decenii.

Pe l├óng─â update-ul ─âsta la 4k, vor reface muzica la nivel calitativ mai bun, filmule╚Ťele la calitate HD, salv─ârile vor sta ├«n Cloud ╚Öi *zgomot de tobe* Blizzard Friends and Matchmaking. Practic acest ultim lucru ├«i red─â o nou─â via╚Ť─â.

Las mai jos filmule╚Ťul de anun╚Ťare care pe mine cel pu╚Ťin m-a purtat printr-un carusel de nostalgie.


C├ónd la var─â? Nu ╚Ötiu. C├ót va costa? Nu ╚Ötiu. ├Äl voi lua? Cu siguran╚Ť─â!

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

manolo si jean acesti miki alexandrescu de la eurosport