Hiro Sushi - un nou sushi place pe Dorobanți

Poză furată cu nesimțire de la Radu Tudoroiu ce a fost mai prolific aseară și a și apucat să fotografieze mâncarea. 

Dorobanți a ajuns cumva să fie inima japoneză a capitalei. Este puțin ironic având în vedere cât de certate sunt majoritatea restaurantelor cu peștele proaspăt, dar nevoia hipstărească a făcut ca pe o o distanță de jumătate de kilometru să găsești acum vreo 4 restaurante japoneze.

Hiro Sushi e cel mai nou dintre ele pentru că ieri a fost deschiderea oficială și pentru că am fost și eu la deschidere. Cunoscătorii în ale sushiului îmi vor da peste bot și se vor jura că el e deschis de vreo 2 luni și aici n-aș putea să îi contrazic. Eu abia aseară am aflat de el.

Locul este unul micuț, dar bine compartimentat. Se laudă cu până la 80 de locuri pentru evenimente și tind să îi cred că vor face față cu succes în organizarea lor. Întreg personalul a fost pe jeratic ieri cu platouri de sushi-uri pentru o mulțime impresionată de oameni și mâncarea a fost consecventă pe tot parcursul serii.

Se poziționeze ca un sushi place ce nu te face să plângi când nu e zi de salariu și asta se verifică ușor când răsfoiești meniul de pe site site. Au și varietate pentru cei care nu sunt extrem de prietenoși cu peștele crud, dar piesele de rezistență sunt printre cele 50 de tipuri de sushi. Cei doi bucătari sunt școliți în arta asta prin Norvegia și Cipru, iar rezultatul este un sushi bun - cinstit - fără prea mult puf și background story hipstăresc.

#casăștiți

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!