Hiro Sushi - un nou sushi place pe Doroban╚Ťi

Poz─â furat─â cu nesim╚Ťire de la Radu Tudoroiu ce a fost mai prolific asear─â ╚Öi a ╚Öi apucat s─â fotografieze m├óncarea. 

Doroban╚Ťi a ajuns cumva s─â fie inima japonez─â a capitalei. Este pu╚Ťin ironic av├ónd ├«n vedere c├ót de certate sunt majoritatea restaurantelor cu pe╚Ötele proasp─ât, dar nevoia hipst─âreasc─â a f─âcut ca pe o o distan╚Ť─â de jum─âtate de kilometru s─â g─âse╚Öti acum vreo 4 restaurante japoneze.

Hiro Sushi e cel mai nou dintre ele pentru că ieri a fost deschiderea oficială și pentru că am fost și eu la deschidere. Cunoscătorii în ale sushiului îmi vor da peste bot și se vor jura că el e deschis de vreo 2 luni și aici n-aș putea să îi contrazic. Eu abia aseară am aflat de el.

Locul este unul micu╚Ť, dar bine compartimentat. Se laud─â cu p├ón─â la 80 de locuri pentru evenimente ╚Öi tind s─â ├«i cred c─â vor face fa╚Ť─â cu succes ├«n organizarea lor. ├Äntreg personalul a fost pe jeratic ieri cu platouri de sushi-uri pentru o mul╚Ťime impresionat─â de oameni ╚Öi m├óncarea a fost consecvent─â pe tot parcursul serii.

Se pozi╚Ťioneze ca un sushi place ce nu te face s─â pl├óngi c├ónd nu e zi de salariu ╚Öi asta se verific─â u╚Öor c├ónd r─âsfoie╚Öti meniul de pe site site. Au ╚Öi varietate pentru cei care nu sunt extrem de prieteno╚Öi cu pe╚Ötele crud, dar piesele de rezisten╚Ť─â sunt printre cele 50 de tipuri de sushi. Cei doi buc─âtari sunt ╚Öcoli╚Ťi ├«n arta asta prin Norvegia ╚Öi Cipru, iar rezultatul este un sushi bun - cinstit - f─âr─â prea mult puf ╚Öi background story hipst─âresc.

#cas─â╚Öti╚Ťi

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

manolo si jean acesti miki alexandrescu de la eurosport