5 poze de la Romanian Kitsch Museum

5 poze de la Romanian Kitsch Museum

Unde s─â faci un Muzeu al Kitsch-ului Rom├ónesc dac─â nu ├«n Centrul Vechi? Ei bine asear─â a fost deschiderea acestei mici bijuterii de amintiri de pe strada Covaci. Am urcat la etajul 2 unde am fost ├«nt├ómpinat de hostesse pi╚Ťipoance, l─âutari ╚Öi pahare cu ╚Öampanie ieftin─â. Fix cum trebuie.

Invita╚Ťii erau ╚Öi ei ├«ntr-un mare fel ├«mbr─âca╚Ťi ╚Öi ├«ntreaga experien╚Ť─â a fost bomb─â vizual─â de culori pastelate. Bomba adev─ârat─â au dat-o platourile cu mititei ╚Öi trebuie s─â recunosc c─â am contribuit ╚Öi eu pe zona olfactiv─â cu ni╚Öte transpira╚Ťie veritabil─â care a dat fix nota aia de autenticitate ├«ntregii experien╚Ťe.

Muzeul este unul micu╚Ť ╚Öi g├óndit ├«n mod special pentru str─âini. Nu zic c─â nu o s─â ne impresioneze ╚Öi pe noi rom├ónii, dar la noi z├ómbetele sunt pu╚Ťin complice. Mai tot ce vezi acolo nu reprezint─â o realitate ├«ndep─ârtat─â, este suficient s─â ie╚Öi pu╚Ťin pe la ╚Ťar─â s─â po╚Ťi admira kitsch-ul la el acas─â. De asta, s-ar p─ârea, c─â noi rom├ónii avem ╚Öi un tarif special de intrare: 20 de lei.

Str─âinii vor trebui s─â scoat─â 30 de lei sau 6.5 euro din buzunar pentru a se bucura de o doz─â veritabil─â de Rom├ónia, de╚Öi am senza╚Ťia c─â oricum ╚Öi-au luat micro doza ├«ndat─â ce au p─â╚Öit ├«n Centrul Vechi.

Acestea fiind zise, v─â recomand s─â da╚Ťi o fug─â f─âr─â prea mari a╚Ötept─âri. E ceva ce a╚Ťi mai v─âzut ╚Öi poate unii dintre voi, eu cu siguran╚Ť─â, ave╚Ťi chiar ├«n acest moment prin cas─â. Nu ╚Ötiu de voi, dar eu de c├óinele ─âla de por╚Ťelan cu piciorul rupt ╚Öi lipit cu superglue ├«n copil─ârie nu m─â voi desp─âr╚Ťi prea cur├ónd.

Las mai jos ni╚Öte poze ca s─â v─â face╚Ťi o idee.

5 poze de la Romanian Kitsch Museum

5 poze de la Romanian Kitsch Museum

5 poze de la Romanian Kitsch Museum

5 poze de la Romanian Kitsch Museum

Btw, tipul care a deschis Romanian Kitsch Museum a zis c─â accept─â dona╚Ťii de mostre de kitsch ╚Öi asigur─â ╚Öi transportul lor.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

manolo si jean acesti miki alexandrescu de la eurosport