Treceți la conținutul principal

O reclamă puțin pornografică pentru iubitorii de zăpadă


Cele mai mișto reclame sunt alea unde nu te prinzi de la început că e o reclamă. Cam ca video-ul de mai sus. I-am dat play, mi-a căzut falca și abia pe la jumătate creierul a făcut legătura: poți să schiezi oriunde, poți să mergi oriunde. În cazul ăsta n-am ce să zic mai mult decât bravo și jos pălăria pentru o execuție superbă.

Văzând 2-ul din coadă m-am pus nițel pe căutări și am găsit și prima variantă făcută acum 2 ani și câteva luni. E de văzut pentru că este exemplară, dar personal mi se pare că aduce prea mult a Danny MacAskill’s Wee Day Out făcută pentru Red Bull. A doua pare mult mai Audi.


Aici se găsește și un behind de scene care nu mi se pare că dă o imagine corectă câte căzături și julituri și-a luat băiatul filmând asta. Asta ca să nu mai zic câte perechi de genunchi a schimbat pe toată durata filmărilor.

#jmecher

Comentarii

Populare pe blog în ultima săptămână

Lași bacșiș la Uber Eats? Foodpanda? Glovo?

Eu nu.

Până azi de dimineață credeam că asta e normalitatea serviciului. Pentru că de fapt de asta plătești taxa aia de livrare pentru a scăpa de căutat mărunt prin casă. Faci comanda, îți ajunge acasă, zici mulțumesc și gata.

Dar simt cum mă îngrop încet-încet. După ce că nu las bacșiș la serviciile astea ce au incluse taxe de livrare, atunci când las la alea cu livrare gratuită o fac sub forma a câtorva lei - cam 5% din comandă.

Îmi dau seama că sunt o persoană îngrozitoare, dar nu prea înțeleg de ce trebuie să recompensez pe cineva că și-a făcut treaba pentru care a fost plătit - direct din taxa de livrare sau din salariul pe care îl primește de la take away.

Înțeleg că dacă i-am complicat viața celui care livrează și implicit i-am mâncat mai mult timp decât necesita comanda este de obraz să recompensez timpul acela extra pe care l-a pierdut cu mine, dar altfel de ce i-aș lăsa bacșiș?

Ca să fiu sincer, până să îl văd pe Marius de la bucharestBIKEtraffic primind 5 lei la prima coma…

In 8 luni de rulat tigari am economisit ...

Acum aproape 8 luni (fara 2-3 zile) m-am apucat sa imi rulez singur tigarile din motive financiare si de gust. Astazi am avut curiozitatea sa imi numar cutiile de filtre goale pe care le-am pastrat fix pentru postul asta. 16 cutii a cate 200 de filtre fiecare adica cam 3200 de tigari in 8 luni. Echivalentula a 160 de pachete de tigari. Wow. Mi se pare foarte mult. Dar tot raul spre bine. Lasati-ma sa va demonstrez.

Inainte fumam un pachet de tigari pe zi. M-am apucat acum de rulat tigari acum ~240 de zile si am fumat echivalentul a 160 de pachete de tigari. Drept urmare am fumat cu 80 de pachete mai putin decat inainte. Putin mai sanatos pentru ca tabachera mea scoate tigari subtiri si inainte eram cu Kent lung.