Te-ai lep─âdat de Starcraft?


Undeva în cartierul unde încă locuiesc, pe ușa ruginită a unui centru de transformatoare, singura ușă ce n-a fost revopsită în 20 de ani, stă scris cu un marker permanent 15.10.1998. Este o zi random când împreună cu niște colegi de școală mergeam spre sala de jocuri să băgăm niște Starcraft.

Nu ╚Ötiu cum ne-a venit ideea s─â scriem cu carioci pe u╚Öa de metal, dar presupun c─â era o chestie cool pentru ni╚Öte pu╚Öti de 13 ani. Asta ╚Öi s─â fii bun la Starcraft. Cred. Eu n-am fost niciodat─â str─âlucit la jocul ─âsta de╚Öi m-am chinuit ╚Öi i-am dedicat sute de ore bune din via╚Ťa mea, dar m─âcar am m├ózg─âlit o u╚Ö─â. Fiecare cu priorit─â╚Ťile lui.

M├óine-poim├óine se ├«mplinesc 20 de ani de c├ónd jocul ─âsta a ap─ârut, iar eu am ambele variante instalate pe calculator. Chiar am ╚Öi intrat acum c├óteva zile s─â joc ceva, dar m-am cumin╚Ťit repede c├ónd mi-am dat seama c─â ├«n joc au r─âmas doar veteranii care ar m─âtura cu mine pe jos ├«n 5 minute. Parc─â odat─â cu v├órsta accep╚Ťi mai greu s─â fii de un noobism legendar.

Dar m-am ab─âtut de la g├óndul ini╚Ťial.

Vineri-s├ómb─ât─â se ├«nt├ómpl─â lucruri pe Twitch.tv/StarCraft de la ora 20:00. Asta e tot ce doream s─â zic.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!