Ursus Retro Nepasteurizat─â

Ursus Retro Nepasteurizat─â

Anul trecut, tot a╚Öa prin prim─âvar─â, a fost nebunie cu lans─ârile de beri nepasteurizate ├«n portofoliul celor de la Ursus, iar anul ─âsta v─âd c─â o iau de la cap─ât. De data asta cu Ursus Retro despre care ei zic c─â este o bere blond─â nepasteurizat─â cum se f─âcea odat─â. Cum exact se f─âcea... nu cred c─â am cum s─â aflu vreodat─â pentru c─â abia promovasem cu succes la f─âcutul la oli╚Ť─â c├ónd a venit Revolu╚Ťia.

Cu toate astea, eticheta de Ursus Retro spune c─â ar trebui s─â m─â a╚Ötept la un gust intens (4/5),  medium am─ârui (3/5) cu o culoare pl─âcut─â (3/5) ╚Öi o spum─â bogat─â (4/5). I-a╚Ö contrazice doar la partea cu am─ârui ╚Öi a╚Ö mai da un punct de la mine.

╚śi ca s─â o iau pu╚Ťin pe ar─âtur─â, chiar ├«mi place sistemul ─âsta de pahare-stelu╚Ťe-whatever pe care l-am implementat ca s─â ├«╚Ťi dai mai u╚Öor seama dac─â o bere pe gustul t─âu. E pu╚Ťin aspira╚Ťional pentru c─â berea este sub 4 lei ├«n magazin, 3.75 dac─â nu m─â ├«n╚Öeal─â memoria, dar apreciez ├«ncercarea ╚Öi mi-ar pl─âcea s─â v─âd mai mul╚Ťi produc─âtori care fac asta.

Dar să mă întorc la retro-ul nostru, îmi place forma sticlei și eticheta - e fix ce trebuie pentru un astfel de produs hipsteresco-cooleanu sub 35 de ani. Suspectez că e făcută de un prieten, dar n-am apucat să îl întreb lucrul ăsta. Oricum aspectul ăsta este unul irelevant pentru tentativa asta de review.

Berea, cum este berea la gust? Este ok. Ok pentru pre╚Ťul ─âsta, de╚Öi cred c─â era mai atractiv─â dac─â era mai aproape de 3 lei. Gustul este unul relativ familiar pentru segmentul ─âsta de pre╚Ť, spuma m─â enerveaz─â pu╚Ťin pentru c─â din orice pozi╚Ťie am turnat n-am reu╚Öit s─â o limitez, iar after taste-ul este unul destul de pregnant chiar dac─â nu c─âutam asta ├«n mod special.

Str├ómb pu╚Ťin din nas pentru c─â berile nepasteurizate nu sunt favoritele mele. ╚śi ─âl de sus ╚Ötie c─â ├«ncerc tot ce apare, dar nici una nu pot spune c─â m-a convertit ├«n apostolul nepasteuriz─ârii. ├Än schimb, dac─â vorbim de ni╚Öte ipa...

Concluzia mea de final e c─â e de ├«ncercat, dar la teras─â ╚Öi c├ónd e cald afar─â. Parc─â pentru momentele alea e croit─â. Sau ├«n sufragerie la ni╚Öte board games cu ni╚Öte prieteni pentru c─â e o bere cumin╚Ťic─â care nu prea iese din segmentul ei de pre╚Ť. Dar musai la sticl─â pentru c─â la toamn─â merge pus ni╚Öte bulion.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

manolo si jean acesti miki alexandrescu de la eurosport

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza