Telekom Electronic Beats pe 13-14 aprilie în Control

Telekom Electronic Beats pe 13-14 aprilie în Control

Trebuia s─â anun╚Ť evenimentul ─âsta de vreo lun─â, dar m-am luat cu tot felul de treburi ╚Öi aproape c─â am uitat. Nu ajut─â nici faptul c─â n-am mai fost la o petrecere de muzic─â electronic─â de vreo c├ó╚Ťiva ani, asta nu este o exagerare, dar proiectul pare s─â fie unul interesant din ce ├«mi dau seama ├«n comunicatul de pres─â.

Telekom Electronic Beats e un proiect derulat la nivel european care vrea s─â fie imaginea celor mai tari petreceri din ora╚Öe. E destul de ambi╚Ťioas─â treaba, iar la noi demareaz─â vinerea asta ├«n Control - mecca-ul hipsterimii bucure╚Ötene de 10 ani ├«ncoace.

"TEB prezint─â nume mari ale muzicii electronice interna╚Ťionale - DJ-ul ╚Öi compozitorul de muzic─â electronic─â din Anglia George Evelyn, omul din spatele celebrei trupe britanice Nightmares On Wax, ╚Öi Modeselektor, duo-ul german de muzic─â electronic─â format din Gernot Bronsert ╚Öi din Sebastian Szary. Line-up-ul va fi completat de arti╚Ötii locali Golan, YellLow, Otherside & Temple Invisible."

Ca s─â fiu sincer, ├«n afar─â de Golan, n-am auzit de nimeni din lista de mai sus, dar asta nu m-a oprit niciodat─â. ├Än tinere╚Ťe am servit o gr─âmad─â de petreceri foarte mi╚Öto unde nu aveam habar cine c├ónt─â, important e s─â fii c├ót de c├ót ├«n sincron cu starea de spirit a celorlal╚Ťi.

Eu mi-am f─âcut datoria ╚Öi am anun╚Ťat. Pare c─â o s─â fie mi╚Öto pentru c─â am v─âzut mult─â lume bun─â pe zona asta electronic─â (feeder, metropotam & radiodeea) promov├ónd evenimentul, iar asta e suficient pentru un profan ca mine.

Biletele sunt 40 de lei pe zi ╚Öi pot s─â fie achizi╚Ťionate de aici.

Nu e chiar ieftin, dar ce știu eu? N-am mai fost la un party de gen de când Mr. K era primarul Sibiului.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

manolo si jean acesti miki alexandrescu de la eurosport

viteza medie in oras .... 10km/h

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza