Telekom Electronic Beats pe 13-14 aprilie în Control

Telekom Electronic Beats pe 13-14 aprilie în Control

Trebuia să anunț evenimentul ăsta de vreo lună, dar m-am luat cu tot felul de treburi și aproape că am uitat. Nu ajută nici faptul că n-am mai fost la o petrecere de muzică electronică de vreo câțiva ani, asta nu este o exagerare, dar proiectul pare să fie unul interesant din ce îmi dau seama în comunicatul de presă.

Telekom Electronic Beats e un proiect derulat la nivel european care vrea să fie imaginea celor mai tari petreceri din orașe. E destul de ambițioasă treaba, iar la noi demarează vinerea asta în Control - mecca-ul hipsterimii bucureștene de 10 ani încoace.

"TEB prezintă nume mari ale muzicii electronice internaționale - DJ-ul și compozitorul de muzică electronică din Anglia George Evelyn, omul din spatele celebrei trupe britanice Nightmares On Wax, și Modeselektor, duo-ul german de muzică electronică format din Gernot Bronsert și din Sebastian Szary. Line-up-ul va fi completat de artiștii locali Golan, YellLow, Otherside & Temple Invisible."

Ca să fiu sincer, în afară de Golan, n-am auzit de nimeni din lista de mai sus, dar asta nu m-a oprit niciodată. În tinerețe am servit o grămadă de petreceri foarte mișto unde nu aveam habar cine cântă, important e să fii cât de cât în sincron cu starea de spirit a celorlalți.

Eu mi-am făcut datoria și am anunțat. Pare că o să fie mișto pentru că am văzut multă lume bună pe zona asta electronică (feeder, metropotam & radiodeea) promovând evenimentul, iar asta e suficient pentru un profan ca mine.

Biletele sunt 40 de lei pe zi și pot să fie achiziționate de aici.

Nu e chiar ieftin, dar ce știu eu? N-am mai fost la un party de gen de când Mr. K era primarul Sibiului.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!