Și tu ce ai făcut primăvara asta cu sacul de haine vechi rămas după curățenie?

Empty Shop

Ieri am fost la lansare mai neobișnuită de magazin de haine. Empty Shop este locul ăla unde ajung toate hainele care au rămas mici, care nu mai sunt fashionable sau care sunt doar nebăgate în seamă și ajung să fie abandonate prin dulap cu anii. Chestia e că acele haine trebuie să le aduci tu de acasă.  Ariel le spală, iar Nepi (Promenada) și Let's do it Romania le vor dona unor oameni care le vor aprecia mai mult decât ai făcut-o tu în ultimul an.

Toată treaba asta se întâmplă în următoarele 2 săptămâni (18 aprilie) în mai mult de o duzină de centre comerciale din București și țară deținute de Nepi. Lista exactă nu o am, dar presupun ca va apărea în curând pe site-ul/Facebook-ul celor de la Let's Do it Romania.

Înainte să scriu am căutat-o, dar m-am enervat repede și am ieșit când am văzut întrebări idioate de la useri de genul: dar chiar trebuia să fie numele în engleză? Pentru că de fapt doar cu asta au rămas după ce au citit despre inițiativă. Pun pariu că în scurt timp o să vină cineva să le zică că au copiat-o după o idee braziliană, cumva adevărat dacă nu era o adaptare locală a proiectului respectiv.

Dar am luat-o nițel pe arătură. Inițiativa e una mișto și m-am bucurat aseară când am văzut crema blogosferei de fashion îngrămădită la deschidere. Dacă nici fashionistele n-au saci întregi de haine nepurtate de ani de zile, atunci cine? Dar de fapt cel mai mult m-am bucurat când am văzut-o și pe Giorgiana care se chinuia cu două valize mari de haine pe care venise să le lase pe rafturile goale. Sau pe Diana care și ea adusese ceva.

Așa trebuia să fiu și eu dacă n-aveam o varietate de scuze idioate, de la lipsa de timp până la n-am citit invitația până la final. Cu toate astea am mi-am zis că n-au intrat zilele în sac și un săculeț acolo modic cu tricouri pot să aduc în Promenada. Ei zic că pot aduce orice haină am acasă, indiferent de mărime, cât timp încă se poate purta. Exclus jucării sau încălțăminte. Mai bine că oricum din alea nu prea aveam.

Sună bine, nu? Acum rămâne doar de trecut de la ce idee mișto la chiar a aduce haine în Empty Shop și există o urmă de speranță pentru țara asta.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!