Noroc cu datingul online pentru că altfel vedeam cupluri doar la zoo


Știu că nu s-a uitat nimeni aseară la #GospodarFărăPereche, dar aveți noroc cu mine că pot să vă fac un rezumat la ce se mai întâmplă în afara bulei. Ieri a fost prima emisiune unde gospodarii noștri single au dat pentru a nu știu câta oară cu realitatea crudă din zona de dating la țără. 

Oamenii noștri înainte de toate par să fie destul de muncitori. Unii cu mai mult noroc decât alții, dar în esență fiecare avea o curte îngrijită și o burtică de bere. Deci cumva înstăriți pentru că n-ai cum să fii sărac mort și să ai burtă de bere. Să faci burtă de bere este o investiție destul de mare de timp și bani.

Unii erau cu studii superioare, alții aveau ceva înclinații artistice, cert e că toți se curățau destul de bine într-un costum mai de Doamne-ajută sau măcar un trening din ăla mai bun. Personalități variate la fel de mult ca simțul umorului și al ridicolului pe care te aștepți să îl aibă o persoană care participă la o astfel de emisiune. Pe scurt, nici chiar Brad Pitts, dar nici Harvey Weinsteins. Cam la nivelul Doru Octavian Dumitru de chipeșenie.

Și cu toate astea gospodarii ăștia n-au reușit să își găsească pereche și sunt forțați să joace săptămânal în sceneta asta a dragostei rulare pentru amuzamentul meu și a altor câtorva, 1.4 milioane, indivizi. De ce?

Răspunsul a venit extrem de repede când prezentatoarea a început să le ofere scrisorile trimise de fete. Dezastru*:

  • 80% din scrisori se terminau cu un pupic cu ruj roșu
  • 20% erau însoțite de câte un trandafir uscat
  • 42% păreau că au fost mototolite înainte
  • 31% sunt sigur că aveau și o lacrimă uscată pe foaie
  • 23% au fost scrise cu un pix roz
  • 99% probabil că miroseau a parfum 
  • 101% păreau scrise de cineva cu inteligența emoționala a unui copil de 10 ani

*dramatizare creativă

Dacă așa se prezintă zona de dating pe categoria 30+, e jale mare. Nu zic că zona digitală este mai puțin penibilă, dar măcar acolo nu vezi aceste scrisori tip CV: "Maricica, 33 de ani, săgetător, aș vrea să te cunosc pentru că mi-ai plăcut, semnat cu ruj roșu". Sau vezi? Nici nu mai știu.

În metrou tot timpul asist la maratonul swipe-urilor cu o viteză atât de uimitoare că încep să îmi pun probleme dacă am ceva probleme de vedere pentru că nu apuc să disting măcar o unicitate fizionomică a celui care tocmai și-a luat un mega #nope în 0.003 secunde.

Ar fi mișto să facă cineva un documentar despre cum excesul ăsta de Internet ne afectează în rău. Oh wait...

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!