Suntem în 2018 și educația sexuală e tot la pământ

Versiunea întreagă am uploadat-o aici
Nu știu de ce am ales titlul ăsta pentru că nu cred că e cineva surprins că și aspectul ăsta este vai steaua lui în România zilelor noastre. Cumva în naivitatea mea speram că măcar de copii să nu ne batem joc, dar te ia cu tremurat când începi să te informezi de subiectul ăsta al educației sexuale.

După ce doar 7% dintre elevi participă la materia opțională ce are un capitol despre educația sexuală, guvernul mai trântește o lege ce pedepsește cu închisoarea dascălii care fac educație sexuală fără acordul părinților. De ce? Pentru că părinții vor să îi învețe ei despre păsărele și albinuțe.

Hai să zicem că asta n-ar fi prea rău dacă măcar ar face asta.

Conform studiului celor de la planificaneprevazutul.ro, cel puțin un tânăr din zece nu știe la ce se folosește un prezervativ, 3 n-au auzit de pilula de a doua zi, iar tot 3 ar avea mai multe șanse să recunoască un tic-tac în detrimentul unor pilule anticoncepționale. Mișto educație ați primit acasă puștilor.

Să nu mai zic de cei care au auzit de cele enumerate mai sus, știu și de bolile/sarcinile nedorite la care se expun, dar tot nu folosesc metode contraceptive pentru că motive. Ba nu se simte la fel, ba îngrașă, ba alte bazaconii aflate de unde dracu știe.

Cel mai probabil de pe Internet pentru că se știe că educația sexuală comunistă e mai mult bazată pe mie nu mi se poate întâmpla și așa a vrut ăl de sus decât pe informații din secolul ăsta. Acestor ore suplimentare de educație sexuală făcută acasă ar trebui să îi mulțumim pentru performanța de a avea cele mai multe mame minore din Europa.

Jos pălăria pentru performanță!

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!