6 poze de la Haagen-Dazs Gallery!

Acum vreo 3 săptămâni s-a mai bifat o premieră în catalogul consumerismului: am cumpărat o cameră foto fix în ziua în care s-a lansat în România. Probabil ca aș fi făcut precomandă dacă exista opțiunea asta, dar așa m-am prezentat regulamentar la ora 9 dimineața la F64 să o testez, iar apoi seara am trecut să îmi iau tichetul de admitere în clubul GRist-ilor. Auzisem multe lucruri bune despre Ricoh GR II așa că mi-am zis că nu am cum să dau greș cu versiunea a 3-a.

De atunci o tot testez sau mai bine spus mă testează ea pe mine, nu cred că s-a convins din prima că am înțeles despre ce e vorba asta cu snapshot-urile. În weekend cu familia m-am înțeles bine cu ea, dar abia aseară la evenimentul celor de la Haagen-Dazs am căzut la pace.

Am tras vreo 36 de poze de zici că eram pe film, iar astea 6 mi-am zis că le dau și pe blog. Tot nu sunt ce trebuie pentru că am ținut timpul de expunere prea jos (1/30), dar rezultatul e unul care mă mulțumește mai ales că efortul de post-procesare a fost minim: jpeg-uri trecute prin vsco HB2 și urcate pe blog unde blogger a făcut o redimensionare automată.

Dar până la poze, să zic două cuvinte despre această galerie. Cei de la Haagen-Dazs simțeau că e momentul să își schimbe ambalajele așa că au apelat la câțiva artiști să îi ajute. O parte din modelele realizate le-au expus aseară la Galateca, iar restul sunt pe noile cutii de înghețată.

Haagen-Dazs Gallery

Haagen-Dazs Gallery

Haagen-Dazs Gallery

Haagen-Dazs Gallery

Haagen-Dazs Gallery

Haagen-Dazs Gallery

Hipsterish evenimentul și mi se pare că e păcat că nu îl țin o săptămână și pentru consumatori. Vin, înghețată și artă merg mână în mână dacă e să mă întrebi pe mine.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!