Brunch în București: RePlace din Cotroceni

RePlace din Cotroceni

Pentru că de când avem bestia mică simțeam că ne-am cam auto-izolat în proximitatea casei, împreună cu mândra am decis să facem ce fac toți oamenii de 30ish de ani prin seriale: să pună bazele unei tradiții în jurul brunchului de duminică cu prietenii.

Zis și făcut, iar duminica trecută ne-am strâns pe la 11:30 la RePlace în Cotroceni (maps) să punem bazele acestei tradiții culinaro-hipstărești. Cred că eram primii lor clienți pe ziua respectivă așa că ne-am putut alege cea mai bună masă din cele 5 pe care mica terasă din spate o are.

Locul e de un chillax contagios și e lesne de înțeles de ce oamenii l-au votat pe pagina celor de la Guerrilla ca fiind cea mai frumoasă terasă din București. În plus, se poate vedea și în poză liga înaltă de hipsterism în care joacă: nici nu au pahare de bere pentru berea la doză pe care o servesc.

Cumva n-ar trebui să nu fiu prea critic cu ei pentru că la origini sunt o cafenea, dar le-am trecut de două ori pragul și de fiecare dată nu aveau fix berea pe care o doream din meniu. Și n-au cel mai variat meniu de bere, parcă e undeva pe la 6-7 beri craft.

Dar dacă e să vorbim de varietate, cea mai mare surpriză am avut-o pe zona de mâncare. În sensul că nu exista niciun strop de varietate având în vedere că aveau un singur preparat: quiche cu dovlecei si brânză.

Nu mă înțelegeți greșit pentru că a fost foarte bun la gust și suficient de ușor pentru a se încadra ca mâncare de brunch, dar mi-ar fi plăcut să mă răsfețe cu două-trei preparate care să hrănească iluzia alegerii. Așa cred că a fost pentru prima oară în 7 ani când amândoi ne-am comandat același lucru de mâncare.

E ultra-hipstăresc locul, cam cum era Grădina Eden pe la început. Eu zic că e de mers până când nu-l strică hipsterii wannabe cu mustăți răsucite. Știți de cine vorbesc, nu?

Nota finală: 84. 90 cu tot cu șpagă.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!