De ce ești haplea, boss?


Zilele trecute la ceas de seară, un magazin online de pe la noi gresește prețul unui telefon cu un ordin de mărime. În loc să fie 2200 și ceva lei, era doar 220 și ceva - așa că isteria pe Internete s-a dezlănțuit și lumea începe să își comande câte un telefon de backup. Conform comunicatului lor de presă (e vorba de Quickmobile dacă e cineva curios), aproape 3000 de oameni au plasat comenzi pe care nu le vor livra vreodată pentru că legislație și pentru că disclaimer pe site.

Am fost și eu unul dintre cei 3000 pentru că a fost prima oară când eram pe fază când se greșea un preț și mi-am zis că nu e momentul să ratez trenul cu cărniță pentru că trebuiau să își asume pierderea de 150 000 euro și să livreze telefoanele. Știam de legislație, dar mi-am zis că un click și o plată la livrare nu are cum să facă rău în caz că or să fie mai catolici decât Papa.

Ca mine au fost mulți și reacțiile ulterioare stau ca dovadă a acestui mod de gândire, dar printre oamenii normali s-au strecurat și niște hapleangii. Sunt cei care au comandat 4-6-10 telefoane, ca să fie, și tot ei au gura cea mai mare prin comentarii.



Băiatul asta, Valentin, a făcut brusc o pasiune pentru cele 10 telefoane pe care intenționa să le împartă cu nevasta, 2 foste, mama, sora, nepoata, coleg de birou și șofer (și nu, nu glumesc - chiar asa a zis). El e un caz clasic de haplea și practic e motivul pentru care țara asta a ajuns unde a ajuns!

Și nici măcar nu glumesc. Uite ce reacție vehementa are. Ceva desprins parcă din expunere.ro sau cum naiba se numește acum propaganda rusească pentru idioți.


De asta nu putem avea lucruri drăguțe...

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!