Pareri si impresii despre beta-ul Overwatch


Inceputul meu de Decembrie a venit cu acces in beta-ul Overwatch, lucru care m-a bucurat putin mai mult decat trebuia. Il mai jucasem la un LAN party si mi s-a parut interesant. Din pacate, nu stiam daca merge pe rasnita mea de calculator, procesorul meu fiind mult sub cerintele minime, dar tot raul a fost spre bine si duce constant un 40ish fps.

Jocul in sine este foarte distractiv, dar si putin prea repetitiv. Sa incep cu distractiv: e un fel de Team Fortress cu niste League of Legends. Adica ai ADC, suport, tanc si eroi defensivi cu care trebuie sa cuceresti puncte sau impingi obiective. Mixul este foarte bun.

Fiecare erou din cei 21 este cat de cat unic ca gameplay si este specializat in a face un singur lucru destul de bine - asta e si motivul pentru care nu fac mare branza daca nu joc impreuna cu echipa. Fapt pe care il apreciez doar cand am o echipa buna. Altfel e League of Legends de frustrant.

Orele pe care le-am jucat au trecut foarte repede, chit ca nu aveam pe nimeni in lista de prieteni in joc, dar aici vine si partea mai sarata putin. Jocul in acest moment este cam usurel in materie de varietate si content. Mi se pare ca sunt cam putine personaje si in mod cert prea putine harti si moduri de joc.

Stiu, este inca in closed beta si din cauza asta nici nu o sa il judec prea aprig din punctul asta de vedere, dar nu consider ca isi merita cei 60 euro cu ce e in joc in acest moment. Ei au anuntat ca or sa tot bage harti si noi personaje pana cand il vor lansa dar si dupa (fara dlc), asa ca sunt optimist ca lucrurile se vor schimba in urmatoarele luni.

Despre joc in sine pot spune ca are toate ingredientele care sa nu il faca esport: e casual, e fun, e fara one hit-uri si este relaxant. Asta nu inseamna ca Blizzard nu va incerca, dar eu cred ca nu o sa ii iasa. Ce Team Fortress-ului i-a iesit?

Inchei spunand ca mi-a placut mult jocul si mi-ar placea mai mult sa fie free to play. Nu pentru ca sunt scartar, dar e mult mai usor sa atragi gasca de prieteni intr-o chestie care e gratuita si nu incepe sa atinga coarda aia cu am deja o varsta si n-ar trebui sa mai arunc banii pe jocuri.

Nota finala: 8.5/10

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!