Tendințele primăvară-vară de la Metrorex Fashion Week

În centru sus avem o creație Cristiano l'Obor
Am văzut cu toții pantalonii aceia tăiați în genunchi și ne-am întrebat de ce? Genunchiul luat individual nu este sexy - chiar cercetătorii britanici susțin asta într-un top de acum 3 ani despre cele mai atrăgătoare și mai puțin atrăgătoare părți ale corpului. Nici nu poți spune că te ajută să îți reglezi temperatura corpului că nu este o zonă atât de bine vascularizată. În plus, face întreg procesul de îmbrăcare mai dificil, chiar dacă cu foarte puțin.

Deci nu e sexy, nu e practic și nu ușurează lucrurile. Așa că nu poți să nu te întrebi de unde și de ce a apărut nevoia asta de expunere a rotulei? Răspunsul este extrem de simplu: pentru că e fashionable. Și pentru că toate lucrurile fashionable nu respectă niciun criteriu de mai sus. De asta au ajuns populari pantalonii cu tăietura la un singur genunchi, o gaură mai mare la unul și o tăietura la celalalt sau în cazuri extreme câte o tăietură/gaură la fiecare genunchi!

Dar fashionul internațional are o viziune în general limitată și de asta nu o să vezi niciodată lucruri prea îndrăznețe de la marii designeri. Trebuie să vii la Metrorex Fashion Week pentru a vedea ceva cu adevărat spectaculos. Îți iei acreditarea de 5 lei și apoi parcă pășești în altă lume. În jurul tău vezi doar creații ale marilor de case de moda bucureștene: Big BERCCENI, idm & Co sau Cristiano l'Obor. Asta ca să numesc doar câteva din cele mai vechi și prestigioase.

La MFW vezi de fapt chintesența filozofiei Be stupid! Așează-te pe un scaun și mergi de la un capăt la altul și pregătește-te pentru un spectacol. Vor defila prin fața ta cele mai inedite combinații vestimentare. Cele mai avangardiste fake-uri. Cele mai noi tendințe și cele mai mândre și încrezătoare modele. Nu poți să ratezi o astfel de ocazie.

Acolo vei găsi tendințele pentru acest sezon!

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!