Condimental de Calif vis a vis de Camera de Comerț

Condimental de Calif vis a vis de Camera de Comerț
Condimental de Calif: Bulevardul Mărăsești nr 100

Când sfânta treime a rotisorului din Centrul Vechi s-a destrămat, atunci când Calif și Divan și-au luat tălpășița că erau în clădiri cu risc seismic, am trăit o adevărată dramă. Unde îmi voi rezolva eu poftele nocturne? Mai ales că și Dristorul de la Budapesta a făcut ceva pași spre Tineretului.

Cumva parcă toți s-au vorbit și m-au părăsit. Am mai încercat eu din când în când să îi mai vizitez pe la Iancului, Romană și Tineretului, dar de multe ori era peste mână. Trebuia să mă duc special pentru ei în zona aia, lucru care cam știrbea din pofta ad hoc a kebabului.

 Soarele a venit și pe strada mea. Acum vreo săptămână am văzut un Condimental de Calif la 2-3 minute de mine și n-am știut de unde să îl apuc că era închis și nu părea să fie operațional încă. Norocul mi-a surâs ca aseară să îl găsesc deschis și i-am trecut pragul cu emoția unul prichindel în prima zi de școală.

Condimental de Calif vis a vis de Camera de Comerț

Am luat un Dill Kebab de vită, un Kebun și o limonadă. Un ce? Un Kebun - chestia din poza de mai sus: pui, humus, tahina și tabbouleh. Kebun care a fost excelent și ușor pentru genul ăsta de locuri. Mai că aproape am regretat că nu mi-am luat eu asta, dar nici cu clasicul dill kebab de vită nu mi-a fost rușine. Îmi cam era dor de el.  În total 34 de lei dacă nu mă înșeală memoria. Fix același preț ca și la celelalte Calif-uri.

Condimental de Calif vis a vis de Camera de Comerț

Totul sună prea bine ca să fie adevărat: Calif la 2-3 minute de Piața Unirii, fără cozi și cu servire rapidă, cu aceleași prețuri. Eh. Nu e chiar așa. O să vă zic o chestie care o să vă dea cu virgulă.

Programul de funcționare, cel puțin în acest moment, este de luni până vineri între orele 11:30-20:00.

Bum!

S-a dus kebabul luat la trei dimineața după ce pleci din club.

Condimental de Calif vis a vis de Camera de Comerț

Din cum e gândit meniul și ce program are, locul pare să fie mai mult gândit pentru corporatiști decât pentru bețivani: Kebunul este cu succes o masă de prânz ușoară care nu îți dă roșeață în obraji când îți scapă o râgâitură discretă în timpul ședinței.

Eu o să îl iubesc chiar și așa cu defectul ăsta al lui de a închide la ora 20, dar doar odată pe săptămână #maxim!

Comentarii

  1. Mancat aseara, facut rau dimineata

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mănâncă și tu mai puțin :)

      Dar serios acum vorbind, mați am mâncat și eu și prietena mea (în jur de 7pm) și totul a fost ok. Poate ai o slăbiciune la un ingredient.

      Ștergere
  2. Si eu si sotia, amandoi ne-am resimtit. Am luat Dil de pui (normal, nu maxi)
    Nu m-au intrebat dulce-picant, ceapa, nimic. Le-au scos de sub tejghea si mi le-au dat.
    Dezamagitor

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-a fost rau doar ca am gustat din preparat. Mancare sanatoasa cu carne,cartofi si maioneza,indiferent cum ar fi gatite ?Retete ale nutritionistilor ,care sunt acestia ? Totul lasa de dorit : preparate,personal.atitudine,curatenie,groaznic !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Înseamnă că eu am standarde mai scăzute :) Nu știu prin ce alte șaormerii mergi de sunt la ani lumină de ce se întâmplă la Calif, dar aș vrea să știu și eu. Cât despre rău doar că ai gustat - eu zic să te adresezi protecției consumatorului că e o problemă serioasă. Dacă sunt vinovați să plătească pentru asta.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!