Jenibilitate extrema

Din plictiseala surfam si eu canalele la tv tuner ... sa descoper ce ? oooo prezentare de lenjerie masculina semnata Catalin Botezatu . Dumnezeule - asa ceva nimenu nu ar trebui sa fie nici macar fortat sa se uite .

Pot spune ca tipi care prezentau asta erau de`a dreptul penibili - unii nu aveau nici o treaba cu modelingul ( era un culturist total dezorientat pe acolo hehhehe ) iar altii o dadeau deja in penibilitate gay .
Evident ca eu nu sunt CB - CB e desiner iar eu doar un simplu bagator in seama ... dar totusi cum poti sa ii pui sa defileze cu pantofi din astia dezgustatori ? WTF ? Hai ca in pozele astea de bine de rau sa zicem ca se mai potriveau culorile .... dar la un momentdat au renuntat la camasile alea penale si s`au schimbat in niste izmene rosii .... cum dreaq se potrivesc izmenele rosii cu pantofi alb negru si ciorapi din astia de mini pipita masculina ?

Ma rog poate urla heterosexual - care nu are nici o treaba cu moda - din mine dar nici spectatorii nu pareau foarte entuziasmati de prezentarea asta ... prezentare la care nu am vazut nimic special sau care sa`mi placa ( ah ma insel imi plac manusile din mainile lor ... dar mi se pare aiurea si stupid sa stai in chiloti si in manusi pe o scena ) - doar cei 2 bani ai mei . :wallbash:


Sa nu mai zic ca pana au luat baietii formatia asta au fost niste clipe de haos ca isi furasera locurile unii altora si erau dezorientati . Ma intreb cum poti sa faci o prezentare de moda asa de prost ? Chiar nu te intereseaza ca investesti niste bani in ea ? Sau o faci asa - sa fie ? ( cum a dat impresia ca a facut Catalin Botezatu cu noua lui linie de lenjerie pentru barbati )

Chestia asta cu moda niciodata nu o sa o inteleg.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!