Cheesy meets blogish

La o intalnire recenta a bloggerilor Elena Coman imi spunea despre un blog numit " Imi plac barbatii " - evident scris cu caps ca asa ii sta bine unui astfel de blog. Se tot poarta in ultimul timp genul asta de blog care sa socheze ... sa`ti dea senzatia ca s`ar elibera de fapt de frustrari ... dar in esenta fiind scrise special pentru nisa aia neexploatata....


IMI PLAC BARBATII - blogul asta e efectiv mi`a smuls hohote de ras ... despre viata asta porno care in final ne fute pe toti. Pur si simplu este echivalentul " cartii de pe noptiera " .... ceva usor ca implicatie intelectuala dar care sa te amuze. Fata de alte bloguri care se freaca de misandrie ... asta e un elogiu adus pulei ... cu vulgaritatea care insoteste orice act sexual.

Chiar imi place cum e scris ... si desi in primul post el/ea ( e atat de irelevant sexul celui care a scris blogul ) se explica de ce faca blogul asta ... ulterior dovedeste ca era un mare bullshit pentru ca povestea se dezvolta exact invers.

Blogul asta nu e facut ca un manifest penibil pentru sexul murdar in camere de hotel obscure .... e facut pentru a povesti ceva ... si sunt de parere ca o face foarte bine.

Sex, imoralitate si drame ... asta e reteta de succes. Cineva stie asta ... si o aplica foarte frumos. Dar pentru rasetele smulse ... trec cu vederea aceasta folosire a cititorilor de catre autor.

Comentarii

  1. pe mine chiar nu ma intereseaza :D e amuzant.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ca aia care uraste barbatii cred ca vroia sa zica.
    Oricum, povestea e funny in esenta. Chiar stateam si ma gandeam, cum ar fi sa trec prin ceva similar cu soferul jeepului. Yummy.

    RăspundețiȘtergere
  3. ce dracu e funny? ca e de tot rahatul tot blogul?sau funny mai nou inseamna prostesc?

    RăspundețiȘtergere
  4. Hi there! Great blog! Welcome to my blogs, and what about link exchange? let me know, if u agree, thanks :)

    RăspundețiȘtergere
  5. si mie mi se pare o mare idiotenie. e vulgar, dar nu are si farmec. Acum depinde pentru ce citesti :))

    RăspundețiȘtergere
  6. bleah. e e kkt. e GOL. nu e nik acolo. pierdere de timp lame. macar ceva daca era nu-mi parea asa de rau c-am pierdut timpu, la dreaq! macar eros sau funny, sau ... orice. NIK! si tu de ce pm ii faci trafic? e al tau? ma duc sa borasc...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!