Dont be retarded

Vinerea asta se aduna bloggerimea sa petreaca cu ocazia decernarii premilor RoBlogFest... asa ca s`a facut o lista de inscriere pentru cei care doresc sa participe. Lista suporta maxim 300 de invitati din considerente fizice ale locului desemnat sa fie pentru o seara ground zero al blogosferei romanesti. O inscriere simpla in care bagai un nume si cati invitati vrei sa aduci cu tine.

S`a mers pe premiza ca baietasii cu bascaliile si caterincile ... inca stau la colt de strada scuipand seminte si nu au apucat sa o surfeze prin bloguri. Gresealaaaaaa!!!1111 Acum e frig .. fetele sunt mai imbracate ... stadioanele sunt goale ... si baietasii sunt pe net. In primele minute de cand s`a dat drumul la invitatii s`au inregistrat de la George Bush la AglomerariSpontane si cei 40 de hoti.

Asta n`ar fi nimic daca inregistrarile astea d`am pulea n`ar papa locul unor oameni care chiar doresc sa vina. Acum pun o intrebare normala ... Pe o scara de la idiot la lamer .... cat de stupid e sa iti bati joc de munca cuiva? Razi cu prietenii tai mircari? hahhaahhahh al dracu de amuzant. Pe de`o parte e si vina lui Dragos ca nu facut un sistem anti caterinca ... dar probabil s`a gandit ca lumea blogosferei e una cu bun simt si decenta.

Neah ... avem si noi clovnii nostri care fac glumite de care rad singuri. Si alta chestie care m`a surprins e ca sunt oameni inregistrati cu un singur nume .... atentie am zis nume nu nick. Ceva gen ... Victor ... Gelu sau mai stiu eu cine. Pai la intrare ma intreb si eu asa ... cati de Victor sau Bogdani or sa fie .... foarte foarte stupid.

Aia cu nickuri sunt asa si asa ... pe unii ii stim si putem sa ii identificam noi intre noi ... dar totusi oricine in esenta poate as fie un nick pentru cei care stau la intrare.

Sunt de parere ca se putea realiza o inscriere cu validare prin mail sau mai stiu eu ce alt mod anti smecheri.... la fel de usor cum se putea presupune ca nu pot sa existe atat de multi idioti online. Dar desigur ... iar incep sa dau senzatia ca traiesc intr`o lume utopica in care prostia e un sport extrem care cu putina sansa iti poate aduce la un Darwin Award.

Comentarii

  1. eu am zis si acolo, la comentarii. nu-mi dau numele real pe net. o sa imi scriu cu pixu' pe buletin 'jen' ca sa ma poata identifica... era alta poveste daca lista nu era publica, dar asa.. nu mersi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mda... si eu stau si ma intreb...
    Bine mai, scrii numele acolo, numele real. Dar identificarea cum se face? Dupa buletin? Ca altfel nu vad cum daca lista e publica si poate fi vazuta de oricine... Plus ca cineva poate intra alegand unul dintre nick-uri... de exemplu "buna... sunt x" "x..x...x... ah da... poti intra"
    Dupa ceva timp apare adevaratul x "salut, sunt x" "x...x..x... pai tu nu ai mai intrat odata? ia marsh"
    Wtf?
    Nu stiu cum este organizat, sunt doar nominalizat si pe langa asta nici nu pot veni (nu m-am inscris de-amoaca :D) ca sunt din Sibiu si am scoala... but for God's sake...
    E chiar strigator la cer :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Din cei peste 500 de potentiali inscrisi, eu cred ca o buna parte (exact cei atat de redusi incat sa se inscrie atat de stupid) s-au exclus singuri de la bun inceput. Cat despre cei inscrisi cu un nick - gen Zoso sau igu - vor intra oricum; iar cei care-au facut-o fara sa fie suficient de cunoscuti, au facut-o pe riscul lor. Sa fie sanatosi (la cap si la self-esteem).

    RăspundețiȘtergere
  4. tip normal, cu vise, sperante, idealuri2 martie 2007 la 17:56

    ce probleme aveti fratilor... chiar n-aveti servici? n-aveti ganduri marete? n-aveti vise, idealuri? duceti-va la munca, nu la festivaluri! si da, sunt comunist, dar nu puteti face bani din scris bloguri, nici din citit bloguri, sau cum vreti sa-i spuneti. si da, e lame ce fac unii cretini, eu personal i-as impusca, respira degeaba! daca va adunati vreodata sa omorati rahati din astia cu ochi chemati-ma si pe mine, am sa vin bine pregatit!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!