Hai sa ne ajutam viitorul

Asta asa printr`o simpla analogie " Tineretul reprezinta viitorul ". Ce putem sa face pentru viitorul nostru? Hai sa donam o carte ... sa le oferim o alternativa counter strike`ului asta pagubos. Nu stiu exact cat de mult se aplica treaba asta si copiilor din orfelinate si centre de plasament ... dar net cafeuri sunt destule ... si nu trebuie sa fii rocket scientist sa il joci.

Dar putem sa le oferim o alternativa in imaginea unor carti care le dezvolta imaginatia .... ii imbina la visare ... si le arata ca daca doresti ceva suficient de mult ... absolut totul se poate implini. Sa le oferim speranta ... si sa demonstram ca nu i`am uitat.

bookblog.ro organizeaza in luna februarie o actiune de colectare si donatie de carte pentru copiii din orfelinate si centre de plasament din Bucuresti.

(click read more)

Daca ai acasa carti pentru copii si tineri (pana la 18 ani) - carti de povesti, de colorat, beletristica sau de specialitate (manuale scolare sau carti de nivel de scoala primara / liceu) - de care te poti desparti ca sa bucuri sufletul unui copil, SI TU POTI OFERI O CARTE !

Cartile se vor colecta:
Marti, 13.02.2007, intre orele 17:00 si 20:00, in ASE, Cladirea Comert (Mihai Eminescu), la parter.
Sambata, 17.02.2007, intre orele 11:00 si 14:00 in acelasi loc.

Daca ai multe carti trimite un email cu nume si numar de telefon la cartipentrucopii @ bookblog.ro pentru a discuta posibilitati de ridicare a cartilor, pina la data de 16.02.2007. Daca ai vrea sa ajuti dar nu ai carti pentru copii intreaba-ti prietenii sau macar povesteste-le de initiativa noastra.

Haideti sa ii ajutam sa viseze mai frumos!


Comentarii

  1. o idee foarte buna. sper doar ca supraveghetoarele/educatoarele/cum s-or numi din orfelinate sa nu-si insuseasca o buna parte din carti pentru copiii lor de acasa..

    RăspundețiȘtergere
  2. Crezi ca accepta aia mici si o colectie Playboy?

    RăspundețiȘtergere
  3. poate voiai sa zici "ii imbie" la visare...

    RăspundețiȘtergere
  4. 2short: te chinui sa fii penibil sau e ceva nativ?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!