Dezamagit...

Ca inca se conduce sportiv o masina sport imbracat in trening (training ... whatever) ... si cu lanturile de rigoare la gat. Ca toata blogosfera se bate cu pumnul in piept de violarea libertatii de exprimare (vezi blogger exmatriculat ieri) cand de fapt e doar o sanctiune pentru nerespectarea regulamentului intern (Ariel ... ai scris numai prostii si ti`ai luat`o in freza pentru asta ). Despre filmatul si fotografiatul in incinta institutiilor de invatamant nici nu mai zic ... aia cred ca e deja la mintea cocosului.

Continui seria de mici/mari dezamagiri cu intelectualii monosilabici ( uuuuuaaaa!! ieeeee!!!! ooooo!!!) adunati ieri in Piata Universitatii pentru sustinerea lui Basescu. Ah bine ca mi`am adus aminte si de el ... dezamagit total de discurs - credeam ca ti`ai dat seama de mult base ca puterea reala in stat nu este presedintele ci parlamentul.

O sa mai insist nitel pe multimea de oi stransa ieri la Universitate .... huiduieli la cuvinte cheie... fluieraturi si lozinci "dejtepte" .... u make me puke. Mare minune sa nu fii fost niste mici agitatori pro Basescu prin multime .... dar ma rog ... nu vreau sa insinuez chestii pe care nu pot sa le dovedesc.

Alta dezamagire cred ca e legata de stirile sportive ... senzationalul cu fotbalisti ... cah. Dezamagit sunt si de trafic punct ro care se ambitioneaza sa nu curete sectiunea "bloguri" de tot felul de gunoaie facute pe wordpress. M`am saturat de blogguri funny cu mii de vizitatori unici pe zi dar nici un comentariu. Sunteti inutili si sper sa muriti de varicela.

Si intr`un mod inexplicabil ma irita Ana Blandiana ... n`am nici cea mai vaga idee de ce.

Comentarii

  1. pentru ca inca mai exista ... de asta ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. 1. sa li se infunde carburatorele la baietii aia! (treningurile ar trebui prevazute cu un sistem de socuri electrice daca le porti altundeva decat in casa, la sala sau la jogging).
    2. corect cu batutul in piept, dar mie tot mi-e mila de copilul ala; indiferent de ce scrie sau nu scrie el, chestia in sine e de kkt.
    3. foarte bine cu filmatul si fotografiatul! poate se intelege odata pentru totdeauna ca sistemul de invatamant romanesc e varza (daca'l mai aud pe unu' ca 'ce scoala buna avem, afara scoala e de kkt' ii rup o mana si'l bat cu ea)
    4. foarte huo toata povestea cu Base de ieri... Jay a fost tare: a dat mass pe mess ca e pillow fight la univ. la 6.30 - cam cat de tare era sa-si ia base o perna'n freza? :D
    5. televiziunile s-au prins ca femeile nu-i lasa pe barbati sa se uite la stiri sportive, asa ca au facut stirile sportive ca pentru gospodine.
    6. eu cred ca exista o diferenta intre jurnale on-line si bloguri. ceea ce se numeste 'blogosfera romaneasca' contine foarte multe jurnale. eu de ex nu ma consider blogger, sunt si eu o fata cu un jurnal / avizier on-line.
    7. ana blandiana e degeaba.
    8. nu stiu de ce am scris atata :)

    RăspundețiȘtergere
  3. wordpress.com nu suporta scriptul trafic.ro :)

    RăspundețiȘtergere
  4. nu era vorba de wordpress.com ci de CMS`ul wordpress care ruleaza si pe wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
  5. bai stiu ca nu te incalzeste cu nimic, probabil nici nu te intereseaza, dar tocmai mi-ai devenit mai simpatic. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. FMM d comunist infect. Sa l votezi iar p nastase , k data trecuta. U make me puke, RETARD..................

    RăspundețiȘtergere
  7. ce vrei, trening si lant ca baietii care rezolva lucruri pentru mafiotii din america -
    cre ca m-as duce si eu la un carnaval imbracat asa
    a,si cu adidasi din aia mari si albi

    RăspundețiȘtergere
  8. pardon.

    am fost si eu ieri in piata si mi-au placut oamenii care erau in jurul meu. erau oameni care fac dus zilnic si care au carti fara poze in biblioteca. e adevarat ca eu nu am strigat nimic, doar am aplaudat finut.
    asa ca nihasa, data viitoare sa te vad langa mine in multime, si dupa aia scrii ce vrei tu. cum ar zice un baiat de 17 ani care avea ieri un banner facut foarte destept, "lupta base!". si cine are ceva impotriva, sa ma pupe in posterior. (pot sa zic "posterior" pe blog?!)

    cat despre micutul teribilist, sa ma pupe si el in libertatea de expresie. tot aia din posterior. si eu l-as fi dat afara din scoala.

    huo TOT!

    p.s. in afara de nihasa.

    RăspundețiȘtergere
  9. a, am uitat.

    si oamenii intelectuali au nevoie sa mai aiba iesiri pur emotionale (vezi "ieeeeeeee" si "huoooo" - dar pe asta au zis-o cand a spus base "vacaroiu", deci se justifica).

    erau tristi si indignati, ce voiai sa auzi din multime? recitate teoreme de matematica si postulate filozofice?

    "ieeee" e cateodata destul, nihasa.

    RăspundețiȘtergere
  10. [in lumina putinelor detalii pe care le cunosc despre cazul lui Ariel]

    Un regulament intern nu are treaba cu libertatea de exprimare. Mai ales cand exprimarea respectiva se face separat de scoala sau cariera. Altfel, toti oamenii care lucreaza la Google si zic ca "MS sucks" ar putea fi considerati purtatori de cuvant ai companiei lor - doar pentru ca sunt, intr-un fel sau altul, legati de respectiva organizatie.

    Chiar daca Ariel a scris sau nu prostii, calomnii sau altceva, atat timp cat nu exista nici o corelare intre aceste insemnari si activitatea sa scolara [n-a scris de la scoala, nu i-a injurat pe profesori in timpul orelor etc], problema se trateaza in alte forumuri. Sa fie dat in judecata, sa fie dat la ziar etc.

    RăspundețiȘtergere
  11. ce boring si politically corect esti tu mai iubite iepure usor sexos (soft p0rn bunny love)...

    de ce nu te duci tu in Utah USA ca acolo e de tine, intr-un Jesus Camp ca si aia tot cam ca tine vad lucrurile...

    RăspundețiȘtergere
  12. Copii cititi aici despre libertatea de exprimare. E vorba de filmatul profesorilor in timpul orelor - practica interzisa chiar si de MEC. In plus fiind si un organism privat de invatamanant .... e guvernat si de alte reguli in plus. Ironia sortii face ca Ariel sa aiba un post in care spune ca filmatul este interzis in incinta scolii. Anarhisti nu putem fi fara sansa de repercursiuni. Si`a jucat cartea ... a facut senzatie .... a fost prins si e vinovat. Nu are nici o legatura cu libertatea de exprimare. Nu aducea un plus informativ prin acele posturi. Erau doar rautacioase si jignitoare fara motiv.

    RăspundețiȘtergere
  13. Why bother?Dezamagirea este obositoare.Crezi ca oamenii care faceau act de prezenta in piata (no offence celor din grupul cu carti fara poza din in biblioteca)stiu exact de ce s-au dus acolo?Crezi ca isi stiu drepturile constitutionale (apropo de problema pustiului cu nu me Disney) nu stiu nici macar ce a incalcat Base, de ce a incalcat si daca a incalcat(vezi cele 19 sau cate erau punctele incalcate, dosarele de la securitate a catorva dintre judecatori bla bla)...ma deranjeaza ca m-am obosit sa scriu acest comentariu(datorita subiectului, blogul tau il citesc de ceva timp and I like).Pe scurt vroiam sa spun ca it's not worth it sa ne stresam.

    RăspundețiȘtergere
  14. Puterea reala pe care o are o institutie in stat e prevazuta in Constitutie, cum in a noastra nu e bine evidentiat daca avem o republica parlamentara sau prezidentiala sau macar semiprezidentiala, nu se prea poate afirma ca puterea reala e a Parlamentului. Cum Parlamentul poate suspenda presedintele asa cum a facut-o acum, si presedintele poate dizolva Parlamentul in alte conditii.

    RăspundețiȘtergere
  15. apoi daca e parlamentara sa fie cu VOT UNINOMINAL sa stim si noi cine dracu sunt aia 300 de "spartani"...

    palamentari care tocmai au savarsit un viol un grup sau un linsaj politic la umbra anonimitatii grupului

    RăspundețiȘtergere
  16. Da, asta cam asa e, e interzis sa se filmeze profesorii dar Ariel si-a facut multa publicitate asa si nu cred ca o sa aiba probleme, cat despre taranii cu trening n-am ce zice :P Te-am adaugat la blogroll.

    RăspundețiȘtergere
  17. Nihasa, acu sa fim seriosi noi ne stim de ceva timp asa ca nu o sa ma simt jignit :). Am fost in ambele piete si am si strigat, e o metoda de a-ti potoli nervii. Ciuda mai degraba.
    Nu zic ca Basescu ar fi usa de biserica, din contra. Insa daca un magar ma poate scapa de 500 de magari ii dau o sansa si il sustin :).

    RăspundețiȘtergere
  18. Mi-e ca magaru ala face mai multe prostii decat aia ~400 de magari la un loc...mai bine cu multi magari, ca-si baga intre ei bete in roate... :P

    RăspundețiȘtergere
  19. Trening si teneshi rulez. Bling bling sa moara fraerii ca n-au aur cat io.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!