Gay Parade vs Noua Dreapta

Am pierdut marsul de la ora 11 dar m`am dus la ala de la ora 18. Sa casc si eu gura ca tot bucuresteanu. Sa casti gura la ce? La jandarmi? la politie? dubite si girofaruri? Mare caca. A fost cam ca anul trecut la Gayfest. Imi mentin ideile prezentate atunci. Cum sa ceri drepturi si recunoastere cand oamenii obisnuiti vad doar ca din cauza gayiilor se fute traficul prin Bucuresti?

Sau mai e faza cu biblia ... pai ce? Dumnezeu a lasat asa lucrurile? Nope ... deci voi faceti ceva gresit. Eu zic sa se faca abstractie de ipocrizia afisata ... de la niste oameni care preacurvesc, iau numele in desert, ravnesc la capra vecinului si mai isi cinstesc parintii pe langa toate astea. Frate ... eu asa i`am vazut pe toti aia de la televizor care bajbaiau ceva de Dumnezeu si gay.

Din ce am vazut eu pe sticla cel mai tare a fost un nene beat pula care zicea ceva de genu: Tara este sub *pauza* seceta si astia fac marsuri? Tara omul sa innebunesc de nu.

Aparent legea interzice sa faci anti marsuri .. asa ca Noua Dreapta s`a gasit sa faca marsul normalitatii in aceasi zi .... cu cateva ore inainte. Alta gramajoara de penibili (da mah ... si aia care au fost la gay parade sunt penibili) care a marsaluit pe laUnirii. Pe astia i`am vazut la teveu cu steaguri cu sigla noua dreapta .... si drapelul national. E sa mori tu? De cand e Romania pilonul normalitatii in toata lumea?

Ah ce am uitat sa zic de Noua Dreapta si marsul asta .... baieti ... alta data cand faceti mars ... nu`i mai lasati pe puberii forumului vostru sa vina cu tricouri care au pe ele crucea germana. Nu de alta dar se poate interpreta usor ca sunteti doar o sleahta de nazisti. Si cu totii stim ca nazistii dupa niste lagare si genociduri ... nu mai sunt asa de populari ca alta data.

Destul cu penibilii astia ... hai sa continuam cu cei de alta orientare sexuala. Cand faci un mars in fata unor oameni care sufera de fobia ca vine gayul si il fute in cur .... nu scrie pe pancarte "sarbatoreste diversitatea" si mai ales nu tipa in cor " Va iubim pe toti" pentru ca unu la mana ... iubirea in mintea multora implica futut si a doua la mana .... pentru ca nu ii iubiti pe toti.

Alta chestie care multora li s`ar parea deranjanta este faptul ca voi pareti sa va distrati atat de bine la manifestatia asta. Ei nu ... trebuie sa se certe cu politia si sa se urce pe unde apuca sa vada ...(e vorba doar de vazut nu de participat la distractie) .... ceva.

Ah si mai lasati`o moarta cu chestiile astea flashy .... si aici vorbesc de toate culorile curcubeului adunate gramada. Vreti sa dau in epilepsie? Parca gayii trebuiau sa aiba gust. Umbrelele alea dezgustatoare nu fac altceva decat sa irite ochiul. Si voi sunteti sfidatori ...si aia care isi dau seama de asta sunt iritati si reactioneaza. Eu sunt prea ignorant si lenes sa fac ceva ... dar exista altii.

M`am plictisit de subiectul asta si deja am senzatia ca am scris prea mult. Asa de final vreau sa zic ca mie imi sunt simpatici astia de la Noua Dreapta ... eh simpatici cat pot sa fie o gasca de extremisti agresivi. Dar reusesc sa mai imi dea subiecte de scris si zambete pe fata cand vad ca unii chiar se cred pilonul societatii in privinta moralitatii si bunului gust. Cu alte cuvinte suntem cam la competitie pe acelasi post.

Cu astia de la celalalte minoritati (ca pana la urma si noua dreapta e o minoritate intelectuala) n`am nimic de impartit. Inteleg care e treaba cu tot marsul si ii sustin pana in anumite limite (adoptie) dar in acelasi timp le reprosez ca agraveaza aiurea situatia de stare inertiala. Oamenii in general sunt ignoranti si nu`i intereseaza problema ta cat timp pe ei nu`i afecteaza. Marsul ii afecteaza si cu asta cred ca am lamurit ce aveam de zis.

Comentarii

  1. "crucea germana" nu este un simbol al nazistilor pentru ca a aparut cu mult inaintea lor. astazi este emblema armatei germane.

    http://en.wikipedia.org/wiki/Iron_Cross

    RăspundețiȘtergere
  2. la asta confirm si eu, Crucea Germana sau Crucea Cavalerilor e prost asociata cu nazismul. Urasc chestia asta

    RăspundețiȘtergere
  3. nu,nu.:)) omu genial-beat-pwla,"cetateanu' turmentat" cum i-au zis nenii de pe Prima tv si-a inceput discursu' cu urmatoarea propozitie "Tara asta arde sub ape si voi...(hac)..."
    Mdeah, si faza cu Noua Dreapta... aceasta "alianta crestina", cum fu' prezentata peste tot pe la teveu e o adunare de peokemoni care se cred foarte tari pt k ei sunt neo-nazisti,Domne... pe mine una ma lasa rece da' vad ca la parada asta chiar i-au bagat in seama si asta destul de mult(fara interviuri ca se strica imaginea de crestini inteligenti ce au motive total logice pentru a face un mars idiot).
    sunt umpic traumatizata de urmarile zilei asteia, scriu degetele fara mine:))

    RăspundețiȘtergere
  4. La fel cum se intampla toate pe dos in tara asta, doar nu va asteptati ca tocmai parada gay sa iasa bine. Romanii intotdeauna au gasit alte chestii (parada gay, demiterea presedintelui, legalizarea prostitutiei) mai importante decat problemele care chiar trebuie solutionate (pensii, alocatii, salarii).Asta dpdv politic...ca oamenii asa in general, sunt niste inculti si niste papagali (daca unu zice hai sa dam peste cap parada, sigur mai gaseste vreo 3 blegi care sa ii tina isonul.... Aiurea...

    RăspundețiȘtergere
  5. plasticine .... parca a zis si ceva de seceta ... n`am fost pe faza sa inregistrez.

    RăspundețiȘtergere
  6. http://apollinaireonline.com/wp-content/uploads/2007/06/nouadreapta1.jpg

    Uitati ce are pe tricou.

    http://www.adl.org/hate_symbols/numbers_14-88.asp
    http://www.adl.org/hate_symbols/numbers_14words.asp
    http://www.adl.org/hate_symbols/numbers_88.asp

    RăspundețiȘtergere
  7. ba .... tu nu mai faci poze, nu-mi place despre tine :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Ah, dar sunt multe simboluri prost intelese. Chestia cu multicolorul (aka ROGVAIV-ul) este simbolul international al gay-ilor. Probabil indivizii/individele au luat ad literam si au zis ca e fun sa se imbrace ca niste pitipoance. Bleah.

    Ca o chestie amuzanta, in Toronto astfel de steaguri cu ROGVAIV le gasesti in special pe Church Street :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu stiam ca nu au voie sa adopte copii.. adica acolo unde parteneriatul civil este legalizat... au toate drepturile in afara de asta... sa fiu eu informata gresit?... oricum ala de la N.Dr era un retardat:))... si daca el e reprezentantul lor...

    RăspundețiȘtergere
  10. nu imi sunt foarte bine cunoscute diferitele legi din alte tari pe acest subiect.

    RăspundețiȘtergere
  11. in romania super intoleranta s-au gasit sa faca mars? n-am absolut nimic cu ei, daca as fi ramas in buc in weekend as fi sustinut de pe margine toata chestia...dar la noi mentalitatea e exact cum spui tu "fobia ca vine gay-ul si te fute-n cur". astia chiar cred ca homosexualitatea n-are limite? ca gay-ii n-au ratiune sa stie sa aleaga p-aia deschisi la cap de ceilalti?... toata parada e cam trasa de par la noi, iar mie personal mi se pare ca face mai mult rau decat bine, in sensul ca nu reuseste sa convinga ci sa incite mai mult, intr-un mod cu rezultate cam violente... petarde vara, ma? :)))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!