De ce m`as uita la ...

Mai jos am scris la ce seriale ma uit eu .... si ce recomand si altora. Acum vreau sa veniti voi cu o lista de seriale care probabil mi`ar placea avand in vedere alegerile mele actuale. De ce fac asta? pentru ca multe seriale le`am vazut pe baza unor recomandari si chiar nu am regretat ca m`am uitat la ele. M`ar interesa doar serialele noi. Cele vechi sunt mai greu de gasit si probabil le`am vazut deja.

Asa ca ridic si urmatoarea intrebare la fileu... De ce m`as uita la: Regenesis , Lost , 24 , Jericho , Painkiller Jane sau Prison Break ?

Comentarii

  1. seful tau direct23 iulie 2007 la 16:38

    Grey's Anatomy, Nip Tuck sunt 2 seriale care merita vazute.
    Si daca te dai asa mare fan Sci Fi si nu te uiti la BSG(Battlestar Galactica) esti chiar pierzator.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dint Battlestar Galactica am vazut vreo 7 episoade si nu mai tin minte ce a intervenit dar nu am mai vazut nici unul dupa... o idee buna de vizionat pe caldura asta.

    RăspundețiȘtergere
  3. mie mi`a placut f mult Six Feet Under. Incearca macar 2, 3 episoade.

    RăspundețiȘtergere
  4. La ReGenesis m-am uitat primele 2 sezoane. Mi-a placut faptul ca Peter Outerbridge are un aer de adolescent inca rebel. Si-a mai aparut si tipa din Hard Candy (Ellen Page). Mi-a alimentat latura de geek prin faptul ca are o continuare online extrem de bine pusa la punct. M-am plictisit acum de el.
    Jericho m-a dezamagit la sfarsitul seriei. Nu fac spoilere. E un serial destul de captivant si cu o tema oarecum originala.
    Lost, hmmm, m-am uitat de la bun început si nu ma indur sa renunt. Sunt curios ce/cum o mai lungesc. De obicei fac o vizionare-maraton atunci cand n-am nimic de vazut.
    Prison Break merită din cauza asta:
    http://www.imdb.com/name/nm0915637/
    Ultimul dar si cel mai interesant, BSG. Chiar e un serial exceptional. Desi am fost oarecum dezamagit de faptul ca tehnica folosita (nave, arme, stuff) parea gen Star Trek (prima serie) am fost placut surprins de faptul ca serialul are cu totul alte atuuri.
    În rest, am mai auzit acum de Burn Notice (mi l-au recomandat deja 2 persoane).

    RăspundețiȘtergere
  5. sa te uiti la LOST pentru tipele bune.
    Nu sincer, 80% din tipi sunt intre faini si HAAAAWWWTT, dar toate tipele sunt bune:)(in afara de libby da de aia scapi repede)

    RăspundețiȘtergere
  6. Fen penisul meu e suficient de matur incat sa vrea doar sa insemanteze o singura actrita din toate serialele posibile .... imi pare rau dar m`am decis ... sunt fidel ca un peste la rotisor.

    RăspundețiȘtergere
  7. Jericho e o drama interesanta :) astept urmatorul sezon cu nerabdare. Tipic american e subiectul, modul in care e tratat si cum se desfasoara actiunea; mie unul mi-a placut.
    In zona Sci Fi iti recomand Smallville, am vazut pe sarite cateva episoade si acum caut seriile cap-coada.
    Vizionare placuta :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Ridic si eu manutza sus si votez pentru Battlestar Galactica, serial care sa ma lase in halul asta de cu gura cascata n-am mai intalnit de multa vreme. Mi se pare cu cateva clase peste orice sci-fi din tagma Stargate sau Star Trek. Plus de asta, coloana sonora este pur si simplu superba :D
    Pe de alta parte, tin minte ca in urma cu cativa ani TVR difuza un serial despre un spital american in care se petreceau tot felul de chestii ciudate, si totul parea sa se indrepte spre un mister legat de personajul principal, un tanar medic. Ai cumva idee despre ce vorbesc, cum se cheama? N-am prea avut succes in cautarile mele si mi-ar placea sa-l revad :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Kingdom Hospital ?
    http://www.imdb.com/title/tt0324864/

    dupa Stephen King

    RăspundețiȘtergere
  10. ma uit la lost si la jericho pentru ca sunt seriale pure de aventuri. e ca si cum as citi in acelasi timp carti de jules verne si carti sf plus inca ceva. adica imi amintesc de senzaţia pe care o aveam pe vremuri, cand citeam carti din astea.
    pana sa le descopar nici nu imi dadeam seama ca mai am nevoie de asa ceva
    am inceput sa ma uit la ele dupa o perioada buna in care nu ma mai uitasem la seriale (cam de cand se terminase oz la pro tv). de seriale gen grey, six feet under, nip si altele mi s-a facut aproape scarba.prea multe probleme existentiale (de alea pot sa am si eu in realitate) si cinism americanesc.
    si de cateva luni ma uit la star trek enterprise - mai vechi asta, 2000-2005(buna ideea sa bage o anumita actrita, a functionat sa ma faca atent)si la star treku ala si mai vechi, cu picard

    RăspundețiȘtergere
  11. meekuu... mersi de sugestie dar nu, nu se potriveste Kingdom Hospital cu ce imi amintesc eu, am inceput si eu sa mai caut, parca era ceva cu "Hope" dar nu bag mana in foc. Orice caz, era destul de dark.

    RăspundețiȘtergere
  12. iti place dexter, deci iti recomand sa te uiti la Jekyll...sapt asta se termina primul sezon (doar 6 episoade)
    Burn Notice e un serial bunicel, il cam duce in spate actorul principal...daca l-ar face un pic mai dur serialul, ar fi superb
    ar mai fi Reaper la care tocmai a aparut pilotul, dar mai astept inca 1-2 episoade ca sa imi dau seama daca va fi bun sau nu
    si Traveler cica a fost anulat

    RăspundețiȘtergere
  13. prajitoru, am incercat sa caut si sa te ajut cumva. Pe TVR2 s-a difuzat Kingdom Hospital pe TVR 1 n-am gasit nimic altceva in afara cunoscutelor Gray's Anatomy sau ER si ce-a mai fost. Poate te ajuta lista asta cu seriale de pe wiki:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Medical_drama

    RăspundețiȘtergere
  14. FRIENDS!Pentru ca..e genial.Sunt prea multe motivele pentru care recomand Friends,ideea de baza e ca ai multe de invatat din fiecare episod,iar povestea e cat se poate de realista.Am vazut toate cele 10 serii de vreo 3 ori-integral,si probabil le voi mai vedea de cateva ori.

    RăspundețiȘtergere
  15. Huff, Stargate, Grey's Anatomy, Six feet under cam atat :D

    RăspundețiȘtergere
  16. LOST, ptr ca te tine cu sufletul la gura in fiecare episod shi nu ai nici cea mai mica idee de cum s-ar putea termina serialu(ceva gen 4400),numa ca in LOST descoperi din ce in ce mai multe lucruri de pe insula aia, multe mistere care de prin seria a2-a incep sa se desluseasca. Actori f buni shi un final nebun de seria 3-a, deci urmeaza seria a 4-a dar nimeni nu stie ce se mai poate intampla adica s-ar termina prin salvarea celor de acolo dar lucru imposibil, de ce? uita-te la film;) nu o sa regreti

    RăspundețiȘtergere
  17. chiar asa..grey's anatomy,six feet under si nip/tuck..merita

    RăspundețiȘtergere
  18. South Park! Ia la rand de la primul episod, te racoresc :)

    RăspundețiȘtergere
  19. Daca vrei ceva fun incearca Kyle XY, e vorba despre un extraterestru adolescent (care arata ca un adolscent uman bineinteles) care si-a pierdut memoria si e adoptata de o familie. Dealungul episoadelor Kyle o sa fie ravasit the memoria sa pierduta dar si de frustarile un adolescente de zi cu zi, descoperind in cele din urma ca are puteri supranturale. Cam copycate la smallvile dar e fun.

    RăspundețiȘtergere
  20. sharkyx .. tu citesti ce scriu eu aici? ca eu am senzatia ca nu.

    RăspundețiȘtergere
  21. Lost merita, este un serial super interesant, si Prison Break merita, cel putin primul sezon, pe care l am vazut, este foarte interesant, si daca ti plac SF urile, iti recomand Battlestar Galactica, Andromeda, si bineinteles toata seria Stargate.

    RăspundețiȘtergere
  22. :)) Inca iti mai recomanda unii Heroes si Kyle XY. Deci poate nu stiai, sunt 2 seriale f. tari. Ce? Le-ai recomandat si tu? Si ce daca?

    RăspundețiȘtergere
  23. Ca mai toata lumea de-aici iti recomand Battlestar Galactica. Really smart show. Ca nimeni de-aici iti recoman House MD. Best medical drama ever. Se comporta ca un detective drama cu personaje interesante. Are un alt ritm fata de orice e pe piata acum. Iar Hugh Laurie a luat pt House pana acum 2 golden globe for best actor in drama... De vazut clar.

    RăspundețiȘtergere
  24. pentru nenii cu serialu de pe tvr 1, era Kongdom Hospital. Ala cu ciudatenii. L'au dat si pe AXN pana acu vrun an. da' au dat si o varianta mai veche a lui p tvr 2. io raman la CSI NY:D si la grey's anatomy in recomandari
    (cre ca o sa ma uit si io dupa alte seriale, k mi-e dor de teve)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!