Feedback pentru lenesi

Am gasit o jucarie noua pentru a imi stimula ezoteric ogoliul meu gigantic. Nu este vorba despre purificarea astrala sau publicitatea in lumea de dincolo .... ci despre un mic widget ce permite si cititorilor mei analfabeti sa interactioneze cu mine. Ma rog ... interactionat e cam tras de par asa. E mai mult un fel de a iti exprima parerea despre ce excentricitati scriu eu aici.

Functioneaza foarte simplu .... pe baza de point and click. Se contorizeaza parerea ta ... si atat. No popup no nothing. Facea niste figuri pe Internet Explorer dar cred ca l`am dovedit pana la urma. Daca ... nu va merge nici o grija ... si asa nu se ridica la nivelul vostru de adrenalina si excitement. Ma rog .. nimic nu cred ca se poate compara cu navigarea pe net cu ie6 ....

Care sunt cele 6 optiuni? Super Tare (urasc la fara numar expresia asta), Distractiv, Perceptiv (cuvant pentru care m`am si uitat in dictionar ... pur si simplu suna prea englezesc sa nu ii pe ei incompetenti ..... ah si ca tot veni vorba inseamna ca articolul se poate percepe ??!?!? lol? da), Plictisitor (self explanatory), Ametitor (e un fel de bai baiete eu nu am inteles nimic) si I Disagree care in engleza e un fel de .... nu sunt d`acord cu tine.

.... ps ... later edit la sfarsit.
In modul asta o sa vad si eu cati oameni imi inteleg suferinta tipic emo (j/k). Sau mai bine spus umor fin pe care il rulez aici pe blog. Umor pe care evident doar eu l`am sesizat la multe zile dupa ce am scris.

Ah era sa uit ... jucaria asta shukara am vazut`o la Cosmin si Memories Box

De unde se transmite sexual? google search for click comments

[Later Edit]: Intre timp l`am si scos pentru ca nu se impaca bine cu scriptul de "Afiseaza mai mult". Am tot incercat diferite jmecherii dar pana cand oamenii care l`au produs nu vor sa imi dea un js pe care sa`l modific (pentru ca e cam absurd modul asta de " il afisam aici fie ce`o fi pentru ca asa vrem noi si nu ne intereseaza ce scripturi ai) .... nu cred ca va mai aparea scriptul aici pe blog.

Rezultatul unei zile de munca : 66 clickuri ... 15 cool 10 fun 15 insightful 10 fell asleep 10 confused si 6 i disagree. Cu alte cuvinte sunt cat se poate de echidistant.

Comentarii

  1. in Konqueror (browserul principal pentru Kde) nu se vede nimic :( but then, again, probabil ca nu e prea multa lume care sa foloseasca Konqueror. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. hai gramo ca exista firefox pt linux ... oricum konqueror e chair hidos ca browser web.

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi pare rau, dar chiar nu pot apasa pe icoane. Fie ele si super tari.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sper că realizezi că vei primi numai "Super Tare" de-acum înainte de la toată lumea... :P

    RăspundețiȘtergere
  5. hm, dar la tine e altfel decat la mine... si eu fiind mai n00b cu customizarea acestor widget-uri, astept sa se intoarca colegu' octav din vacanta ca sa il mesterim putin sa fie mai pe placul nostru :)

    Si mie mi se pare ca ar mai merge umblat la optiuni.

    Nu imi dau seama inca daca e gay sau nu... Pare util, si mie mi-a placut cand am vazut-o la MemoriesBox.

    RăspundețiȘtergere
  6. ah acum vad ca eu am luat setul de baza numai :))

    da, e mai neplacut ca se incarca nitel mai greu...

    RăspundețiȘtergere
  7. Mi se pare o mare porcarie click comments, ideea e ori comentezi ori nu, si daca vrei si ti-e lene "mars in mortii tai de pe blogul meu" :) Simplu

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!