Sexul la sate

Vorbeam acum multe beri cu Adi Ciubotaru despre cum se mai face sex in Romania ... asa o discutie filozofica din auzite dibuite si simtite. Nu era studiu de caz ci pur si simplu ne dadeam cu parerea daca se face mai mult sau mai putin sex (oral in special ca asa ii place lui). Dupa o mini polemica draguta si simpatica am ajuns amandoi la concluzia ca nu am revolutionat sexul si ca inca se face sex cum se facea si alta data (adica foarte bine draga).

Parca stateam in fata la TNB si fumam o tigara si vorbeam despre asta ... in mediul urban avem noi asa idee cam cum sta treaba. Mai vezi o cautare pe google ... mai vezi un filmulet din motru ... deja banuiesti cam ce e in mintea copiilor de la oras. Dar la tara?

Asa ca m`am momit sa imi imaginez cam cum sta treaba. Atentie! Acesta este un post platit de campania LoganKissFM - asa ca probabil unii dintre voi o sa aveti impresia ca ce zic nu este ceea ce cred si implicit imi pierd credibilitatea. Dar sa revenim.

Nu stiu de ce dar exista asa o premiza generala cum ca la tara se face mai putin sex si mai ales de proasta calitate. Eu am o parere ca oamenii de la sate privesc sexul intr`un mod mai sanatos ca cei de la oras. Sa fie vorba de pasiune salbatica in capita de fan sau performanta sexuala intr`un Logan 1.4 mpi?

Nu cred ca e asa de tabu sexul la sate cum este privit la oras. Nici atat de multa presiune nu cred ca exista ... dar nici diversivitatea de la oras. Sa fie asta un lucru rau? Doar daca ai in porbagajul unui Logan MCV in spatele rotii de rezerva un carnetel in care scrii recenzii despre cum a fost fiecare tipa ... dap e de rau asta.

Cu toata revolutia sexuala care va place sa credeti ca a venit dupa `89 ... parca tot sexul la tara e mai romanesc - daca as putea sa zic asa. Reputatia milenara a ciobanilor omnipotenti din punct de vedere sexual ... pare sa se stearga din ce in ce mai mult. Acum am adoptat un sex strain ... un sex hollywoodian ... un sex care in general nu ni se potriveste.

Uitati`va si voi la Anka Badiu .... ce papusica e asa asa ... pai ar rezista 2-3 minute la tavalire pe pasune? Eu cred ca s`ar strica de tot .... si e dragutica asa incat ti se rupe inima sa zgarii portelanu`. Confortul primeaza in tot ce facem la oras ... inclusiv sexul. Oricum cu o concluzie mareata cred ca suntem toti d`acord.

Sexul la sate e facut cu mai putin cap ... dar nu ai nevoie de cap in sex ... ca doar e dragoste cu inimioare si alte dracovenii d`astea.

Comentarii

  1. "Sexul la sate e facut cu mai putin cap"....si la oras e facut cu mai mult cap? creca sexul e la fel, indiferent unde te duci. doar ca la sat lumea lumea nu e asa parfumata si aranjata. se face un sex cainesc, transpirat si dupa finish barbatul nu o pupa dulce pe frunte pe domnisoara si-i da sa pape ciucalata.

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne cata reclama.. mi s-a facut rau

    RăspundețiȘtergere
  3. ti-ai vandut sufletu diavolului?:-ss
    sex sau logan kiss fm?
    sau sex in logan kiss fm?:-??

    RăspundețiȘtergere
  4. eye contact .... si pana la urma sexul se face asa pentru reproductie sau din dragoste? ca asta e marea mea dilema

    mihai- .... da (beat fiind am incercat de 3 ori sa iti scriu numele de fiecare data iesea .....mihasa)

    plasticine - trebuie sa platesc cumva motorina la tractoru` lu tata ...nu?

    RăspundețiȘtergere
  5. Ba nebun esti ! :))
    Iepurele perfect pt campanii publicitare !
    :D

    RăspundețiȘtergere
  6. cred ca n-ai facut sex la sat, nu inteleg de ce abordezi subiectul inainte sa vb cu un taran sau o taranca si sa afli cum sta treaba in ograda

    RăspundețiȘtergere
  7. eh mai auzim si noi ... ne`am dat cu presupusul ... ce sa facem ... filozofam

    RăspundețiȘtergere
  8. Am am gasit parfum VULVA ! Am poze si reclama pe blog!
    Din ce dracu o fi facut???
    Daca dau cu un asemenea parfum pe hartie de test de erectiedqxvc ce se intampla???
    Irinel Columbeanu si-a facut testul???? Ca sexul la varsta lui este precum a juca biliard cu o funie!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. sexul in ziua de azi nu se face nici pentru reporductie (decat daca e NEAPARAT necesar) si nici din dragoste (de obicei). se face pentru ca ne fug ochii si din lipsa de preocupari mai inalte (a te gandi la sensul vietii nu este o treaba usoara si nu produce nici o satisfactie:)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!