Chillin ... man

Acum cateva zile primesc un comentariu neasteptat la o insemnare mai veche a mea. De fapt la o insemnare foarte veche ... de acum 2 ani si ceva ... printre primele pe care le`am scris si le`am pastrat. Era vorba de " Urasc Jamaica " ... o rabufnire patriotico - anti trendineza a mea legata de exasperantele obiecte de imbracaminte purtand culorile nationale ale taramului rasta si jointurilor fumate pe musica reggae.

Ce scrie acolo inca se aplica in umila mea parere. Comentariu vine de la Cheloo_Unknown™ ... care si`a lasat la homepage si linkul catre hi5. Acum normal ca nu pot sa nu zic nimic de faptul ca are nickname gangsta si se crede un fel de Cheloo. Nici faptul ca are 17 ani nu`l ajuta foarte mult pentru ce mesaj mi`a lasat. Dar cred ca de fapt poza asta m`a determinat sa o dau pe scris post pe blog.

hy mai tipule kill yourself jamaica e prea tare d-aia toata lumea poarta brand-ul, asha k ia-tzi si u o curea si stf

De fapt mint cu nerusinare ... hy`ul ala m`a terminat cand l`am citit. Initial am luat`o ca pe o chestie la misto dar ulterior mi`am dat seama ca el e doar penibil. Deci frate ... kill yourself inainte sau dupa ce iti iei si tu o curea? ca de asta eu nu prea m`am prins. Dar stati ... ce avem aici? avem mai mult!

A stat el ce a stat si s`a gandit si a decis ca acel mic comentariu nu reprezenta foarte bine ce dorea sa zica .... deci stf (sa te fut). Vine si mai imi baga o duma din asta de mare angajament.

aaaa si ink ceva gandeste-te si u qm ar suna puma nederland sau adidas nederland km aiurea nu??? oriqm mie imi place jamaica si k tzara si k brand si la fel si cunoscutzilor mei numai u te-ai gasit sa nu fii de acord q ea so keep it real everyboly likes it so u have 2 like it 2
Pot sa pun pariu ca nici macar nu stiti unde vine jamaica asta pe harta ... si apoi daca e sa va intreb ce stiti ca tara despre ea as ramane dezamagit daca te`ai rezuma la reggae iarba si bob marley. Dar deh ... la 17 ani se apreciaza in general ce e cool ... si a fuma iarba este cool.

Si uite a dracu nenorocire cum eu nu m`am gasit sa nu fiu de acord cu ce ii place multimii. Sa fiu rau si sa spun ca am scris aia cand el nu stia ce e aia Jamaica? Neah .. as da`o eu in penibil.

Dar sa revenim la chestiile bolduite care sunt pur si simplu strigator la cer de stupide. Democratia asta si libertatea pentru care "fraierii aia au murit la revolutie" ( nu o dau in istorie-politica ... hai sa ne rezumam la o idee asa de esenta) cand probabil tu abia erai pe portativul lu tac`tu ... au facut`o pentru ce? Sa ai o mentalitate de oaie beata si sa imi spui ca daca tuturor le place sa manance cacat trebuie sa fac si eu asta?

Bravo noua noastra generatie! Cu mentalitatea asta o sa ajungeti departe. Eu prefer sa raman anarhist si sa fiu contra curentului de prostie.

Ah uitasem sa zic ca omul a ajuns la mine cautand pe google curea jamaica ... GG si sper ca te`am ajutat ... man!

Comentarii

  1. dar totusi bob marley e mega tare, mi-ar fi placut sa prind un live cu el :)

    RăspundețiȘtergere
  2. iarta-l si tu ca nu stie ce vorbeste, vorbesc doar hormonii in el =))

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu zic sa pui si traducerea la ceea ce a scris el pe acolo pentru ca sincer, nu am inteles o iota...

    RăspundețiȘtergere
  4. E.. ia-ţi şi tu o curea ca să ai cu ce să te kill. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. cred ca poza asta e mai expresiva: http://www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=617919548&ownerId=118025773

    “That Was Good Shit™” ... lol

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu aveam de gand sa fac asta... nu sunt omul care sa faca asta... dar nu ma pot abtine:
    What the fuck... man? :)))

    Super tare tipu' asta... ar putea face stand-up comedy doar stand si atat! :)) Cre'ca ar rade lumea pe rupte...

    Oricum... vorba aia... "he was good shit™" :)))))

    RăspundețiȘtergere
  7. http://www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=680005064&ownerId=118025773
    deci poza asta e geniala pun pariu k il reprezinta 100% tentativa de rapper cocalar!!!1111oneoneone

    RăspundețiȘtergere
  8. hahahhaa=)) .wtf:)) .. ce suferind !

    RăspundețiȘtergere
  9. si "jamaicanu' asta e de fapt negru din suburbii?ca din poze rezulta ca doar fumurile sunt legate de jamaica, ca asa,de fel, e rapper,frate! :))

    RăspundețiȘtergere
  10. =))
    ti-a zis-o nihasa:))

    simte-te umil si cumpara-ti o curea cu jamaica sa ii zici si lui de unde ai luat-o

    RăspundețiȘtergere
  11. a se observa ca cel mai bun prieten al lui cheloo e cheloo™. oare ei cum se adreseaza unul altuia?

    oricum, i've got 3 words for you: drobeta turnu severin

    RăspundețiȘtergere
  12. Daca te uiti mai atent la basmaua care o are in cap in linkul de la ali3n, o sa observi ca are caractere asiatice. Deci cand a plecat el asa cu G-Unitatea pe carare ca pantofaru pe munte era "in his samurai mood". Dar vazand atata verde-n jurul sau i-a trecut si a intrat in modul rasta. Pun pariu ca fumeaza LM acolo, dar la fete le spune ca era o iarba speciala din vf. muntelui care-i asigura virilitate echivalenta cu a calului lui Harap Alb( btw, asta era negru si manca cenusa parca?! te pomenesti ca tot jamaican era).

    PS. Daca a gasit palaria sarpelui il futem in gura si eu si Cainele. (Prietenii stiu de ce)

    RăspundețiȘtergere
  13. Uhm, eu n-am înţeles. Cureaua cu Jamaica îţi dă vreun statut aparte? Adică, o brăţară, o batistă, un chilot, nu-s buni?

    I am not trendy so plz help me out, nihasa!!!

    RăspundețiȘtergere
  14. Poate se referea la Jamaica, 30 de km sud de Craiova. NOW it makes sens!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!