Cum sa il faci sa nu te mai insele ?

Buahhahaahhah ... ce tag am primit si eu. Sincer sunt nitel satul de tot felul de chestii legate ba de barbati sau de femei. Sunt atat de multi oameni care traiesc la limita existentei si noi ne lamentam de ce urasc femeile barbatii sau de ce barbatii urasc femeile. Dar ma rog ... tagul e tag si eu trebuie sa coc ceva genial de afirmat la o astfel de trivialitate.

Primul raspuns care mi`a trecut prin cap a fost ca nu stiu si nici nu ma intereseaza. Nu e problema mea ... nu e nici macar orientarea mea asa ca de ce m`ar interesa. Speriat totusi de monstrul ignorantei care iese din dulap noaptea cand dorm am zis sa acor ceva minute de gandire.

Raspunsul venit in urma brainstormingului e cam tot in aceasi ograda ca cel servit aproape instinctiv. Deja acum a devenit un quest personal pentru a deveni o persoana mai buna. Cum sa nu am eu raspuns la o intrebare in esenta asa de simplista? Mi`am muscat buza gandindu`ma la ce rautati la adresa unor fete o sa scriu si am zis ca e musai ca cineva sa le trezeasca la realitate.

Aici intervin eu ... un fel de cavaler imbracat in armura stralucitoare si cu un sidekick de nadejdie (un iepuras evident0) care vine sa o sarute pe ileana cosanzeana .... astfel trezind`o la realitatea nitel cam dura.

Asa ca draga mea Diane ... cu toate ca aduci a troll de blog ... eu iti voi raspunde. Problema ai abordat`o total gresit. Raspunsul nu se regaseste in sexul oral facut in exces (nu pot sa cred ca spun tocmai eu asta) si nici trasul pana la plictiseala cum afirmi.

E simplu. Ii faci oral cat mai des, i-o tragi pana se plictiseste (da, o sa se plictiseasca), apoi il ignori. Cea mai buna solutie!

Raspunsul e simplu (pun pariu ca ti`a venit ideea sa ma soliciti in urma rubricii intreaba`l pe nihasa) .... pentru ca esti proasta. Deja parca aud hoardele de fete care vor sa ma linseze pentru nesimtenia de care dau dovada ... dar hai sa ne gandim nitel inainte aruncam prima piatra.

Intrebarea este : Cum sa il faci sa nu te mai insele? Scuza`ma dar mai ala implica ca s`a intamplat odata si tu ai aflat despre asta. Trecand peste faptul ca si el aparent e un dobitoc ca te`a inselat la cat de talentata pari sa fii pe planul asta al sexului ... si mai ales ca ai aflat ..... tu l`ai si iertat (ceea ce e in esenta oke) dar acum ai iar dubii ca te`ar insela.

What the fuck? Anyway asta e cazul cel mai favorabil parerea mea. Cazul de interventie de urgenta e ca mai ala acolo reprezinta recurenta. In cazul asta imi pun intrebarea de ce ai tine tu mortis sa il faci sa ramana cu tine? Ma rog ... nebanuite sunt caile modului in care gandesc domnisoarele si nici nu am impresia ca as intelege.

Dupa ce am aflat acum de la o tigare cu fetele din birou ... pot sa afirm ca nici nu vreau. Oricum in alta ordine de idei sper ca am lamurit problema asta de o importanta catastrofala .... la modul cel mai general posibil. Cazurile particulare sunt in general total diferite fata de cel general si se discuta in cunostinta de cauza.

Referitor la blogul domnisoarei pot spune ca exprimarea in public a problemelor din cuplu este *ironic* calea cea mai repede de rezolvare. Cat despre inselat cu fosta (acum am citit toata povestea) ... trebuie gasit motivul. Sexul este un raspuns dar asta in conditiile in care ceva nu merge intre voi doi. Cu toate ca nu cred asta in conditiile incare dai dovada de o asa de mare versatilitate.

Daca nu sexul a fost problema atunci ... trebuie sa iti raspunzi singura la cele 3 intrebari.

Comentarii

  1. cum il faci sa nu te mai insele? loool. pai daca te-a inselat o data, gata, s-a dus de rapa treaba. a doua oara nici nu mai sta pe ganduri, de fapt sta pe ganduri, mediteaza cum sa faca sa nu te mai prinzi. so: daca te-a inselat exista mai multe variante (e afemeiat, s-a saturat de fundul tau/ifosele tale/pretentiile tale, i s-a pus ochiul pe alta, te tine de rezerva, pana apare ceva mai bun) si la toate aceeasi solutie: pa&next!

    RăspundețiȘtergere
  2. Dragule, daca observai ghilimelele, iti dadeai foarte usor seama ca nu eu am nascocit o astfel de intrebare. Era un search; eram curioasa ce ai sa raspunzi. Cat despre blogul meu, daca esti ferm convins de ceea ce spui, nu intelegi nimic din tot ce e scris acolo.
    And another thing, nu are absolut nici o legatura cu rubrica aceea.

    ps: Ai putea chiar sa scoti linkul spre blogul meu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bai, vezi ca nu esti foarte coerent...
    Si vezi ca ai suparat-o pe domnisoara...

    RăspundețiȘtergere
  4. haaa:))
    nu intelegi nimic.nimic.nimic.

    ps: rubrica aia e preferata mea si a multora.

    RăspundețiȘtergere
  5. rubrica aia mananca timp mult ca nu se scrie singura :D asa ca ar trebui sa fie apreciata.

    RăspundețiȘtergere
  6. alexandra_marce(ciuciuka)3 februarie 2008 la 22:18

    pe mine prietenu cred ca ma inseala si daca ma inselat o data ma inseala si a 2 oara ca asa sun baiety tu dai totul ei jumate nici atat poate numa sex lear trebuie la asta se gandesc 99,9% din barbaty un sfat:daca vrety sa fie bine nu inselaty persoana iubita o sa va para rau........alexandra_marce daca mai vrety sfaturi

    RăspundețiȘtergere
  7. E aiurea sa fii inselata...te doare sa vezi cum cel de langa tine(care in cazul meu a alergat vreo 4 luni dupa mine ca sa accept sa ies la o cafea cu el)il suspectezi ca te inseala. Inca nu am certitudinea ca ma inseala dar am observat unele chestii la el care imi indica acest lucru asa ca pur si simplu am pus capat relatiei.Sa nu credeti ca imi este usor mai ales ca el inca e foarte insistent..sunt terminata, finita dar..cand ies din casa sunt glamour, cu zambetul pe buze ca niciodata nu se stie cine se poate indragosti de zambetul meu!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. barbatul e barbat si va insela chiar daca iubeste pe cineva cu adevarat ,asa ca nu ai cum sa-l faci sa nu te mai insele .Eventual il poti ajuta sa faca chestia asta si sa-l trimiti definitiv in bratele alteia ,cum?uite asa ca asa suntem noi femeile ,egoiste vrem totul numai pentru noi mai ales cand este vb de barbatul din viata noastra il vrem sa fie numai al nostru ,dar fara sa ne straduim vreun pic sa-l si pastram langa noi,nu zic asta pentru ca nu le-am face cine stie ce placeri ba da facem ce ne sta in putinta ca el sa simta bine cu noi dar pe langa asta ce nu facem nu ne gandim la faptul ca totusi este barbat si are si el dorinte ,ganduri pe care le tine ascunse si nu le poate impartasi ,tocmai de aceea noi trebiu sa fim acelea care sa-l facem sa ne spuna ce-si doreste in orice moment ,de ce sa se duca sa spuna prietenilor ce ar vrea sa faca sau ce problema are cand noi am putea fi cel mai bun prieten al lui!asa ca fetelor nu va mai ganditi ce sa faceti ca sa nu va mai insele ganditi-va la voi ce ar trebui sa faceti si aveti grija de voi ca sa -l puteti tine langa voi,nu de el......

    RăspundețiȘtergere
  9. fetelor sotul meu are o vorba cica de palmares inseala barbatul eu zic ca sant niste PORCII iar noi femeile niste proaste cai suportamdar cine stie in viata fetelor cui pa cui se scoate atunci cand nu mai suporti

    RăspundețiȘtergere
  10. FACETI VRAJİ Şİ GATA !!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Sunt un simplu baiat care ai iubit si iubeste multce sa fac stau cu persoana iubita de 11 ani si avem un copil ia sa dus de 4 ani in italia si a gasit un baiat mai tanar ca mine cu 17 ani ia are 29 si ma inselat nu mai suport ma gandisem ca sa-mi pun capat zilelor dar ia tot ma iubeste mult si eu dar nustiu ce sa fac ca sa o iert si intrebarea este o sa mai insele de acum va rog ajutatima sunt disperat Multumesc anticipat cine ma poate ajuta cu un sfat ma gaseste la id vally.bossx va rog nu stiu ce sa fac cpilul nu am sa il dau nici o data mai ales ca e fetita :((

    RăspundețiȘtergere
  12. de ce mereu e barbatu care greseste cine se crede chiar e asa de important trebuie sa ne gandim si la noi femeile eu am muncit sa tina el pe alta nu sa gandit ca are copil acasa

    RăspundețiȘtergere
  13. stiu ca e greu ca nu poti sa te desparti de persoana care o iubesti mai ales daca aveti un copil ampreuna dar nici sa te omori nu e ea totul gandestete la copil poate cu timpu o sa fie bine

    RăspundețiȘtergere
  14. nu sunt an situatia de a da sfaturi mai ales ca eu fac totul sa fie bine si el nici nul doare capu dupa 8 ani a distrus totul pt una care nu vrea decat bani si eu anca sunt cu el cu speranta ca se va schimba macar pt baiat oare chiar trebuie sa sufar pt ca avem copil

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!