Do cocalarii have more fun?

Weekendul acesta am mai dat o fuga pe la munte in speranta ca durerea din corp de astazi ar fi fost facuta de dat cu placa si nu de un mini fight club facut in camera cu prietenii. Zapada nu prea a fost ... si pe unde a fost nu a fost cazul sa ajungem. Sa o luam punctual. In poiana de vineri mai mult inotai decat sa te dai cu placa ... asa mi`au zis niste prieteni.

Sinaia a dat o teapa cum ca drumul pana la 1400 era inchis din cauza unei surpari ... asa ca trebuia sa urci sinaia - 1400, 1400 - 2000 si apoi puteai sa te dai pe valea dorului .... asta intamplandu`se sambata. Toata jucaria asta de ducea la o suma pe care nu eram dispus sa o dau. De ce am zis teapa? Pentru ca drumul pana la 1400 era practicabil cu masina ... marturie a unui prieten care s`a dus sa ia pe altii prinsi la 1400. Prinsi? Pur si simplu captivi la coada imensa de la telecabina. Eh asta este.

Am ales sa mergem in Predeal si sa o ardem cocalarish style. Am inchiriat niste sanii si ne`am rupt in figuri pe la Clabucet sosire. Zapada era oke ... buna de dat cu placa daca functiona ceva ce sa te duca sus. Asa ca am profitat de ocazie sa o ardem cocalaris

Surpinzator ... e foarte tare sa iti dizloci organe interne pe sanie. Aia mai hardcore dintre cocalari (intre timp ne integrasem perfect in rasa aceasta aparte: am venit semi ametit pe partie si cu o sticla de jim beam bagata in buzunarul de la geaca) au ales varianta clasica cu ceolofanul ... semn ca e foame mare daca nu poti sa dai 10 lei sa inchiriezi o sanie.

Am facut trenuletul ... am facut si mega trenuletul (7-8 sanii x 2 oameni = multi) si am inventat si sledge boarding ... un sport cu ceva potential in a te rani serios. Dar sa explic totusi. Stai cu picioarele pe sanie si incerci sa te dai ca pe snowboard. In functie de ce sanie ai poti sa iti fixezi picioarele intr`o parte si apoi sa iti expui posteriorul in vazul partiei. Asta este varianta hard core care probabil ca iti va rupe si picioarele.

In schimb cazaturile de trenulet si senzatiile sunt misto de tot. Mai amuzanti erau inconstientii care se dezintegrau efecti cand luam dabuletul de la clabucet din fata. "Profesorii" in schimb dadeau clasa cu drifturile controlate care te lasau nitel cu un zambet plin de aprobare.

Pisicutele in schimb erau cele mai amuzante parerea mea. Fie ca aveau fundul pe ciolofan sau pe plastic ... tindeau sa te faca sa razi in hohote. Tehnica pisi pe sanie e una de mare angajament ... pantalno stramti si eventual ceva cizme cu toc mic ... si o sanie in viteza ... ajunge aproape de damb si in loc sa se tina de sanie .. sa sara cu ea sau orice alte tehnica .... alegea varianta cu ridicatul mainilor deasupra capului sau tehnica mim .. de a impinge geamul imaginar din fata ta. Ornezi asta cu o tipatura ascutita si ai definitivat tehnica.

Cu alte cuvinte ... chiar se distreaza in mica lor inconstienta dar asta nu ma face sa ii dispretuiesc mai putin si sa le arunc priviri rautacioase cand ii depasesc pe snowboard.

Comentarii

  1. prefer genul asta de "relaxare/distractie" decat sa imi putrezeasca fundul prin casa in fata calcului... no really

    RăspundețiȘtergere
  2. ce legatura are varza cu capra? si eu sincer prefer sa violez decat sa ma masturbez ... asta nu valideaza ca o alternativa viabila prima varianta.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!