Cafeneaua actorilor premium shit

Aseara am ajuns in locul care cred ca poate sa rivalizeze cu " la motoare " cand vine vorba de cool urban spre cocalarish. E oke sunt rautacios pentru ca m`au enervat aseara. Mi`am luat si eu o bere ... ma asteptam sa dau 5 lei pe ea ... la sfarsit pe nota era 9 lei. Nu sunt zgarcit dar da`o naiba de treaba zic eu cand e vorba de silva.

What the fuck dudes? De cand silva neagra (iete cum fac eu seo) costa 9 lei? Salitos e cam 7 ... si Leffe bruna e vreo 8-10 ... si lefe bruna e in top 2 ca cea mai buna bere pe care am baut`o vreodata. Pentru curios pe locul intai e scaldisul .... deh import shit.

Anyway ... sa revin ... unde eram? aaaa la a parea surprins ... oke ... deci WHAT THE FUCK? daca stiam ca vor sa dau 9 lei pe silva ... cand dadeam comanda le dadeam cu tabloul in cap. Asta e o poveste si mai lunga ... de ce aveam un tablou cu mine ... si care e legatura cu goblenuri si cel mai important aparent nu este goblen. Nu incercati sa intelegeti ...

Silva neagra 9 lei aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah Moarte cafenelei actorilor!

Comentarii

  1. eu am dat pe blonda 9 lei vara trecuta, dupa terminarea sezonului, cum ar veni, deci sux

    RăspundețiȘtergere
  2. bai da tu n-ai vazut pretzurile pe menu, inainte sa comiti fapta necugetata? :) intotdeauna a fost kinda expensive.Plus ca inauntru pute.Si cateodata chelnerii te uita pana cand te ridici si te prefaci ca vrei sa pleci fara sa platesti..

    RăspundețiȘtergere
  3. Deci ăştia sunt atât de nesimţiţi la preţuri şi varză la servire, încât s-ar consuma rezerva mondială de săpun să le mai spele păcatele.

    RăspundețiȘtergere
  4. Da mai dar goblenul ala era... frumos FOC!

    Pune si tu o poza cu el sa admire oamenii ce jucarie noua ai.

    RăspundețiȘtergere
  5. ca sa nu mai vorbim de servirea de 2 lei; am rugat-o pe o tipa sa-mi ia comanda si mi-a zis ca nu poate!! si mai avea putin si imi da o palma :)) partea funny a fost ca la final nota a venit intr-un minut :D

    RăspundețiȘtergere
  6. :)) aceasi patanie, aceiasi reactie w/k trecut :D.

    RăspundețiȘtergere
  7. daca nu va convine cine va pune sa veniti la cafenea? cine nu va lasa sa cititi meniul! nu vi se aduce la masa? niste lesinati de foame ce sunteti! te mai faci draq si de ras ca esti sarac si nu ai bani de o bere in centru ca daca nu erai varza nu te atacai ca e o silva 9 lei!nu-ti permiti stai draq saracule acasa, ia-ti o bere de la chioscul da la coltul blocului (e mai ieftina si mai multa) si ai incheiat socoteala! cum ai vrea sa se poarte ospatarul cu tine daca tu faci gura ca e o silva 9 lei in centru!?!? sa-ti mai dea una din partea casei? la balamuc cu tine!

    RăspundețiȘtergere
  8. angy .... cu parere de rau chiar nu am chiosc la coltul blocului ... poti sa consideri ca acel loc special ... cafeneau actorilor e chioscul meu ... sunt vai steau mea de sarac dar stau la piata unirii cu vedere and shit.

    hai zat ca nu ai inteles nimic.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!