Pushing Daisies is your next LOST

Intr`un mod pur si simplu fascinant nu am scris pe blog despre LOST killer ... parerea mea. Imi cer scuze ...dar m`am prins exact la timp. Serialul de care vorbesc se numeste Pushing Daisies si este pur si simplu genial. Imaginea sugravita de regizor aduce asa nitel a Tim Burton ... tot genul ala de umor mai negru si destept asa.

Trailerul este dupa citeste mai mult ... si in afara ca este recomandare de la inimioara mea nu am ce sa va zic mai mult ... e destul de dificil sa exprim in cuvinte cat de interesant si cat de bun si cat de amuzant si cat de exact ce ii trebuie are. Sezonul 1 are doar 9 episoade din cauza grevei ... si cand ziceam mai devreme ca am venit fix la timp cu insemnarea aceasta ... inseamna ca in 2 zile se lanseaza (23 iunie) dvd`ul cu primul sezon and extra stuff in regiunea 2 ... adica Europa si daca vad eu bine pe harta cu regiuni ... si Romania..

Insemnarea asta nu este platita ... pentru ca oricum nu cred ca aduce cineva dvd`ul la noi ... dar accept cu placere mita sub forma de placinte. Observ ca pe canale alternative deja exista tot sezonul impachetat frumos. That is adorable.

wiki / imdb


Comentarii

  1. but but but...cum adica no kiss? =((

    RăspundețiȘtergere
  2. o sa vezi ca pe parcursul serialului gasesc ei alte metode, inloc de kissing

    RăspundețiȘtergere
  3. mi-a placut ce-am vazut in trailer, merci de recomandare. mai am vreo 10 episoade de vazut din Doctor Who si apoi o sa-l incerc. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. vazut tot sezonul 1... astept cu nerabdare sa inceapa si sezonul 2 :D
    este unul dintre foarte putinele seriale originale aparute in ultima vreme si este pur si simplu exceptional.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!