atmosfera de vama veche

Nu am mai fost in vama de 3 ani si nici nu aveam de gand sa mai ajung acolo vreodata ... dar uite ca duminica dimineata pe la 3 am ajuns si eu in vama. Roadtripul a plecat de la o idee simpla hai sa mancam la perla in giurgiu niste ceva pescaresc ca apoi poate mergem la the bridge festival.

Perla avea nunta asa ca am ales sa mergem intr-un loc in bulgaria pe care il stiam dinainte. Mancat ... baut .. simtit bine .. 10 oameni 180 lei nota in total. Foarte bine. Mers la festival ..cah ... hai la mare. Trecut granita si intrat in vama veche pe la 3.

Destul de animata vama la ora respectiva. Ce sa zic? E o statiune in toata regula. Pare ca si oamenii s`au schimbat ... de exemplu la rocareala la 3 dimineata erau o mana de oameni si pe la 7-8 erau doar 2 care dormeau pe masa. Rockerii nu mai vin in vama?Ca mie mi se pare ca nu.

Pe plaja era de dantuit si mult mai multi oameni. Aceasi muzica dintotdeauna. La stuf si la expirat sunt singurele locuri unde am fost ... majoritatea oamenilor sunt oke .. dar sunt si cocalarii prezenti. Nu inteleg de ce ... e clar ca nu e muzica lor .. si de agatat ... cam nu prea aveai ce. In continuare te intalnesti cu lume cunoscuta in vama ... si poti sa te imprietenesti usor cu oamenii.

Pentru mine vama a crescut prea mult ... am stat 4-5ore in vama .. 3 sticle de jack si expirat ... m`am simtit foarte bine. Nu cred ca as vrea sa fiu ziua pe caldura mare in vama .. dar in modul asta a fost cat se poate de bine.

Problema cea mai mare cu vama acum e ca sunt chestii care te fac sa strambi din nas si te irita ... ceea ce nu iti doresti sa se intample in vacanta. Cocalarii sunt un motiv ... dar nu sunt singurii. In esenta daca esti cu prietenii te vei simtii foarte bine.

Comentarii

  1. si eu eram in vama duminica...trebuia sa pui si tu un status ba plec in vama, sa il vad si eu in realitate pe marele nihasa :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai fost la B'estfest in ziua de sambata? Ca daca da, ha! stiam ca te stiu de undeva. :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. am fost in toate cele 3 zile de bestfest ... avand tricou cu metropotam rosu :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Perla are nunta aproape in fiecare weekend, in ultima vreme pestele este congelat si servirea de rahat, nu e nicio jmecherie, nu ca ar fi fost vreodata. un fost localnic.

    RăspundețiȘtergere
  5. ba da, mai vin, destui... cel putin cand am fost eu, prin mai, era plin de ei...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!