Top gear din wow in oww (franciza suge)

Imi place la nebunie Top Gear ... Uk adica! Ca de ceva vreme a aparut si Top Gear Australia care e doar o copie nereusita a emisiunii din insula. De ce zic copie si nereusita? Tot trei prezentatori .. una bucata stig .. una bucata format identic .. ati inteles ca e copie. Personal nu ma deranjeaza o copie ..cat timp e cat de cat buna. Asta nu este !

Copiatul ar fi trebuit sa se rezume doar la format .. nu si la personalitatea prezentatorilor. Avem una bucata maniac cu viteza si putere ... care este si cel mai batran si oarecum leaderul .. una bucata tinerel luat la misto de ceilalti ... si un dubios nitel pampalau. Showul se vede ca este nitel fortat si nici nu exista chimia aia intre prezentatori.

Am vazut deja 2 episoade din Top Gear si desi am ras la unele faze ... am ramas dezamagit. Circuitul pe care testeaza masinile stig pare sa fie un fel de linie dreapta cu niste curbe slabute ocazional. Plus ca filmarea e jalnica. Sa nu mai zic ca nu au prezentat si ei circuitul in prima emisiune ... sa nu mai spun ca nu stiu ce website au astia din Australia. Ah si cum pot sa vorbeasca ... geeez mai scap cateva cuvinte din cand in cand.

Sunt chestii care se opresc mult prea brusc ... in prima emisiune cu mare tamtam au luat un maybach in test ... ca apoi sa il vad cum sta in spate (penibilul dubios cu cioc) cum este impresionat ca odata cu masina primesti si niste casti! Wtf?Serios? Incredibil domne ... dupa asta s-a terminat segmentul despre maybach. Pana la sfarsitul show-ului chiar am crezut ca vor mai continua sa vorbeasca despre ... dar aparent aia a fost tot.

Sunt falsi si glumele sunt de mascarici ... si majoritatea chiar nu sunt atat de bune. Crap CRAP crap. Top Gear Australia este un show penibil si jenant.

Sa vedem ce o sa faca si TG America ... desi tind sa cred ca e greu sa gaseasca reteta de succes a show-ului din UK.

Comentarii

  1. nu cred ca va reusi cineva sa copie atat de bine top gear-ul britanic. e greu sa copii un om ca jeremy and co. :D sunt unici si desi sunt nebun dupa masini cred ca show-ul facut de ei e mult mai important decat masinile prezente :D
    daca vrei date tehnice etc le gasesti pe internet. eu ma uit la topgear pentru ca e un show facut de oameni destepti care promoveaza cultura si buna educatie, ceea ce nu se gaseste prea des in alte emisiuni.

    RăspundețiȘtergere
  2. sa vedem ce se intampla si cu top gear america ..

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!