de ce e rea globalizarea?

Aseară la Nasu pe B1TV făceau şi ei săracii rating difuzând integral filmul zeitgeist. Cred că e prima oară când filmul a fost difuzat la o televizine de la noi ... şi e de apreciat asta. Deşi o să pun label-ul documentare ... el este de fapt şi de drept un film - pentru că majoritatea informaţiilor prezentate nu susţinute de dovezi fizice şi citatele respective nu sunt "linkate" pentru a fi verificate.


Ideea de bază este că de 60 de ani se încearcă unirea tuturor sub un singur guvern cu un singur set de legi - să-i zicem globalizare.De ce e rea globalizarea? Ce poţi să faci când ai putere absolută? Să te scalzi în bani sau să fii un zeu? Asta deja pot să facă grupul select de oameni care ne vor controla pe toţi. Aşa şi? Ce se va întâmpla în momentul ăla?

Cât timp poate să dureze asta până când te plictiseşti şi vrei să faci ceva cu adevărat monumental? Scăpam de foamete? Războaie? Colonizăm ceva din sistemul solar? Poate din galaxie... Eu asta aş face dacă v-aş guverna pe toţi.

Investit puternic în tehnologie ... colonizat galaxia şi apoi când te plictiseşti teribil şi nu ai pe cine să baţi .... pentru că deh sunteţi toţi o adunătură spălată pe creier şi fericită ... tzop găsesc o rasă extraterestră pe care să o caftesc. De unde agresivitatea asta? Este în natura noastră să ne batem cu cineva ... şi în toată globalizarea asta după ce trec valurile de respingere ... mai greu să găseşti pe cineva cu care să te cafteşti şi care să şi merite.

Să şi merite? DA .. ce rost are să baţi unul mai mic şi mai neajutorat că ţine? Nu-ţi satisface nevoia de conflic.

Un scenariu exagerat? E cam ca ăla din film zic eu ...

Comentarii

  1. eu unul is pro globalizare.. tind totusi sa cred ca suntem destul de evoluati in momentul asta incat sa putem colabora intre noi pentru un scop mai maret decat cel de a avea mai mult decat are vecinu si alte cele

    RăspundețiȘtergere
  2. Ca si idee...e de urmarit si Zeitgeist 2 :)

    RăspundețiȘtergere
  3. ah ...da da da ... si doiul fail total la capitolul documentare.

    RăspundețiȘtergere
  4. Intr-adevar si eu am ramas uimita cand am vazut ca s-a difuzat la tv.Totusi partea cu religia e de tinut minte,chiar ar putea sa deschida ochii multor oameni.Cat despre globalizarea, nu sunt de acord cu ea,dar nici nu am de gand sa incep o dezbatere.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am deskis eu televizorul mai tarziu? Pentru ca mi s-a parut ca n-au dat partea cu religia, si chiar am zis ca e normal sa nu intr'o tara ca Romania. Si aia e cea mai documentata parte. Despre WTC sunt de parere ca e destul de plauzibil ce zic, dar partea cu bancile e extrapolata la toata lumea cand de fapt e doar cazul SUA, cred. Si muzica de fundal e gen Dan Diaconescu in direct. Totusi, nu mi se pare o idee asa proasta asta cu guvernul mondial - macar nu ar mai fi razboaie...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!