jocuri gratis pe internet : Infantry Online & Soldat

Vad ce jocuri au aparut in ultimul timp si imi zic ca pe vremea mea ... uf ce misto erau jocurile. Ce atata grafica si realism? Erau arcade si fun!. Dar a trecut vremea aia ... si vremea mea de gamer ... acum au intervenit alte chestii fun (nu la ce va ganditi voi ca aia era si atunci). In ultimii 3 ani daca m-am jucat jumatate de duzina de jocuri pe pc mare minune.

Ce se incapataneze sa ramana in calculator este un mmorpg - guild wars ... un tbs - heroes of might and magic 3 ... un rts - starcraft broodwar si vreo doua arcade-uri.

Despre shooterul gratuit pe internet Soldat am mai tot scris aici asa ca e cazul sa vorbim despre arcade-ul Infantry  (wiki / pagina officiala-download).

Jocul asta prin 2000-2002 era pur si simplu "the shit" - grafica era geniala ... mergea lejer prin modem cu xnet-ul si era super super super fun. Existau meciuri de sute de jucatori vs sute de jucatori : arcade mecanizat.

Un macel general in care nici macar nu conta cine castiga. Apoi au bagat o taxa lunara si cam totul s-a terminat ... pentru ca era doar casual play fun ... si pentru asta nu prea esti dispus sa dai bani.

De vreo 2 ani in schimb au scos acea taxa si acum inca odata te poti juca Infantry Online gratuit!!!! ceea ce mai si fac din cand in cand.
Old school gaming kicks ass ...


Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!