hai sa nu mai facem link exchange ...

M-am cam saturat de bloguri si de tura vura inutil la capra vecinului sau prostitutia in piata primariei. In alta ordine de idei incepand de azi o sa renunt definitiv la blogroll. Daca e sa va pomenesc in posturi o sa va pun link.

Nu stiu de ce dar blogroll-ul a ajuns un fel coada dracului intr-o blogosfera si asa ciumata si saraca.

Comentarii

  1. Pai ideea de baza era sa areti pe cine citesti tu si vrei sa ii promovezi, dar recunosc si eu ca se exagereaza cu link exchangeurile. Deaia niciodata nu m-a atras, daca cineva te citeste si vrea sa arate si la altii te pune la blogroll, dar deja multi se bazeaza prea mult pe ideea de eu iti scarpini spatele, tu imi scarpini spatele. Asa nu.

    RăspundețiȘtergere
  2. un blog fara blogroll este ca o pisica fara coada... daca tu scoti blogroll-ul este tare posibil ca si alti bloggeri sa te scoata din lista lor, iar asa adio sanse de promovare sau notorietate, adio trafic in plus si adio pozitia ta din zelist. deci eu zic ca nu ai facut tocmai bine sa ti-l desfiintezi...dar in fine, fiecare e liber sa faca ce vrea, dar in stilul asta in sus nu prea mai ai cum s-o iei. ciao!

    RăspundețiȘtergere
  3. Link exchange.. scrie linku blogului pe o foaie, fa-i o poza si pune-o intr-un post...

    RăspundețiȘtergere
  4. citesc cam 200 de bloguri ... deci link catre fiecare e cam aiurea.

    notorietate? cred ca deja m-am bucurat cam mult de ea ... sa mai fie si la altii.

    RăspundețiȘtergere
  5. blogroll-ul este una dintre uneltele principale de pr online pe blog si una dintre componentele de baze ale unui astfel de produs.
    in plus, asa e fair in momentul in care si altii iti pun tie link. daca toata lumea ar scoate blogrollu s-ar strica toata dinamica blogosferei si nimeni nu ar mai afla de nimeni si de nimic
    citesti cam 200 de bloguri...ma intreb oare tu cand mai ai timp si de altceva...eu sunt blogger de 5-6 ani si sincer nu am gasit mai mult de 20-30 de bloguri misto care sa merite atentie...si chiar nu stau sa fac vizite si trafic la toti idiotii...daca tot ai renuntat la blogroll, scrie macar un post cu o lista de blogs pe care le citesti...sa vedem si noi pe unde iti pierzi timpul

    RăspundețiȘtergere
  6. cred ca in cei aproape 4 ani de blogging ... unul doua articole arata cu degetul ce bloguri citesc.

    este oke ... prefer sa comunic doar cu cei care ma stiu de ceva vreme buna.

    RăspundețiȘtergere
  7. Deci in razboiul cu blog-roll-ul a castigat el!
    P.S. Lasa ma Iepurica, nu mai fi spuarat ca noi te citim si asa suparat cum esti acum! Spor al treaba si la skiat! ;)

    RăspundețiȘtergere
  8. Pai ... nu stiu eu care-i treaba cu zelist`ul ala ca zicea un `comentator` mai sus, dar m-am inscris si eu acum 2 sapt .. am inteles ca esti mai sus cu cat te au mai multi in blogroll nu!? am fost in prima treime acum sunt pe la jumatate .. in fine, revenind eu il tin (pe blogroll) pt ca am 4 - 5 de a caror scrieri si poze ma bucur
    ok il am si pe Ciutacu sa ma rad de el ca asa nu-s fanu` lui si cred ca nici el al meu .. pe Badea o sa-l sters zilele astea ca sta in plus .. deci raman cu 4? nu-i rau ...
    eu te urmaresc de ceva vreme si-mi place stilul scolaresc de a scrie desi unele chestii le-am mai vazut si prin vecini!
    ca o concluzie ... il tii nu-l tii nici ca-mi pasa, eu o sa mai trec sa te vad si sa te mai salut si o sa apari la mine in blogroll sa dau de tine mai usor decat sa ma tot uit in History`ul explorer`ului dupa tine!

    RăspundețiȘtergere
  9. placerea a fost de partea mea :))
    Eu ma pricep la criticat ce scriu altii ca la cum scriu eu .. sunt adeptul stilului infantil, iar pe tine te-as incadra la -scolaresc- probabil! :D
    Noroc ca-ti dau add in blogroll mai urci si tu niste locuri :))

    RăspundețiȘtergere
  10. Nea... Iepurică, bre, n-ai făcut nimic cât tartorii se promovează prin comentarii la tine pe blog. Eu zic să scoţi şi comentariile.

    Şi dacă vrei să vezi dacă e vorba de dragoste adevărată, nici nu mai scrie nimic. Ia, să vedem, de ce vine lumea la iepuraş? Să-l iubească, ori din interes?

    Off topic, dar esenţial: Iepuraşule, de ce ai ochii aşa mari?

    RăspundețiȘtergere
  11. eu zic ca nu ai inteles nimic si este cazul sa stai jos.

    RăspundețiȘtergere
  12. Nea iepurică, eu zic că eşti prea supărat pe viaţă şi asta nu te lasă să vezi o glumă, o vrăjeală...acolo. Sau dacă tu eşti singurul cu poantele pe blogul ăsta (că doar e al tău, nu?!) atunci eu îmi cer scuze şi mă retrag. Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
  13. in continuare sunt de pare ca nu ai inteles nimic.

    du-te la subsol si stai jos.

    RăspundețiȘtergere
  14. hm. ar fi interesant sa stim cum ai ajuns la notorietate? doar asa...de curiozitate!

    RăspundețiȘtergere
  15. oare faptul ca tu ma intrebi despre viata mea nu implica ceva notorietate acolo?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!