portocaliu este noul albastru care era noul negru

Ieri am fost toata ziua ca o furnicuta a blogspotului. Mi s-a nazarit ca e cazul sa schimb si eu nitel designul la blog. Cauta template-uri de blogger. Uita-te la mii de teme pubertine de fetite emo bloggerite. Dar a meritat pentru ca am gasit template-ul asta. Am mai furat niste desene random de pe net (voiam macar sa multumesc cu o creditare ceva dar autorii s-au pierdut prin negura internetului) si mi-am facut eu singurel si cu manuta mea headerul. Se explica multe nu?

Cum flacara violet nu este web based am ales portocala mecanica. Feedback-ul vostru il astept cu mult interes. Pentru experti aveti la dispozitie comentariile iar pentru aia lenesi #reactiile de sub post. Ce voi face cu acest feedback? Probabil ca nimic. Il voi lauda pe cel pozitiv si il voi uita pe cel negativ. What? Viata e nedreapta!


Pentru posteritate atasez si o poza :)

Comentarii

  1. nice footer!:) e misto tema. doar ca headerul este mult prea incarcat. prea multe glumite. headerul ar trebui sa fie indreptat spre functionalitate, chit ca cititorii sunt mai destepti (sau se vor ca). uita-te si la zelist.ro - glumitele sunt preponderent in footer, nu header.

    dar schimbarea-i de bine in general, good job.
    si parca logo-ul ar merita mai logo-ish un pic (adica chiar un bunny).

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu cred ca e cel mai frumos header ever pt ca are iepurasi si cum sa nu-ti placa iepurasii cand sunt atat de fuzzy si ivil ;)) Acuma lasand dulcegariile pt alta zi e foarte fain. Sa-l *insert urare here* sanatos!P.s. mi se pare mie sau jason wabbit pare scapat din donnie darko?

    RăspundețiȘtergere
  3. @gigix - adevarat dar asta e un blog. Ca functionalitate trebuie sa nu deranjeze ochiul cititorului cand lectureaza texte. Cam atat. Stiu ca e cam incarcat dar mi-au placut toate cele 3 imagini cu iepuri si nu m-am indurat sa renunt la una :)

    RăspundețiȘtergere
  4. arata bine gogule, ce mai!

    RăspundețiȘtergere
  5. Arată foarte mişto sub aspect cromatic! Iar ca layout, este mai aerisită pagina, ceea ce uşurează cititul. Felicitări pentru alegerea făcută!

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi aduce aminte de Happy Tree Friends. I like it! :D

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!