din blogging in microblogging

Ce vreau sa fac cu blogul?
Tumblr makes it effortless to share anything you find or create. Post text, photos, quotes, links, dialogues, audio, video, slideshows, and more.
Asta. 

De ce? Pare sa fie natural acum dupa aproape 5 ani de blogging sa duc blogul in aceasta directie. O reinventare. De mutat pe tumblr nu ma mut dar voi incerca sa aduc aici pe blog conceptul din spatele microbloggingului de 160+ caractere.  

Comentarii

  1. Daca bine inteleg eu , dumneata iti propui sa iti adaptezi postarile ulterioare astfel incat sa se potriveasca SI blogului dumitale descrierea din textul scris despre microblogging? Cu alte cuvinte, de acum putem sa ne asteptam (aproape) exclusiv la text original a carui lungime sa se incadreze in lungimea maxima a unui SMS, restul constand din citari, preluari (linkuri) si inregistrari (audio, video, foto, diapozitive)?

    RăspundețiȘtergere
  2. P.S. Daca presupunerea mea e corecta - n-ar fi fost preferabila inversarea termenilor din titlu? (N-ar fi fost mai adecvat "Din microblogging in blogging", avand in vedere ca ACESTA ar fi sensul preluarii ideii? M-am inselat eu in presupuneri?)

    RăspundețiȘtergere
  3. @victor - Mai mult este vorba despre cum o sa fie prezentat respectivul continut. Continutul original a existat pana acum (exceptand quote-urile) si o sa mai existe si de acum inainte.Modul in care e impachetat difera.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!